1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ''MESSI İLE OTURUYORDUM.TELEFONUM ÇALDI''
''MESSI İLE OTURUYORDUM.TELEFONUM ÇALDI''

''MESSI İLE OTURUYORDUM.TELEFONUM ÇALDI''

Fransız yıldız, Trabzonspor'a transfer olma hikayesini anlatırken, Didier Drogba'yla ilişkisine de değindi.

A+A-

Trabzonspor'un tecrübeli yıldızı Florent Malouda, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'na övgüler yağdırdı.

Sezon başında Chelsea'den transfer edilen tecrübeli oyuncu kısa sürede bordo mavili taraftarların favori oyuncusu haline gelmeyi başardı.

"MESSI DE YANIMDAYDI..."

Hürriyet'e konuşan Malouda, Karadeniz ekibine transfer olma hikayesini anlatırken "Chelsea ile kontratım bitmişti. Fransız Guyana’sındaki evimde oturuyordum. Messi de yanımdaydı. Onun yardıma muhtaç insanlar için kurduğu bir derneği var. Bu dernek için projeler üretmek adına konuşuyorduk. Telefonum çaldı. Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’ydu arayan. 15 dakikalık bir görüşme yaptık yaklaşık. Değer veren konuşmalar yaptı. Avrupa’dan cazip teklifler geliyordu. Başkan beni ikna etti ve Trabzonsporlu oldum. Kulübüne aşık bir başkan İbrahim Hacıosmanoğlu. Müthiş bir başkana sahibiz." sözlerini kullandı.

"YARIŞTA BİZ DE VARIZ"

Şampiyonluk yarışında olmak istediklerini ifade eden tecrübeli yıldız, "Şampiyonluk hedefi zor değil. Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş kadar şansımız var. Benim bulunduğum takımın da zaten şampiyon olması gerekiyor. Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve taraftar birlikteliğine sahibiz. Biz de yarışta varız." şeklinde konuştu.

"EN İYİSİ ZIDANE'DI"

Bugüne dek oynadığı oyuncular arasında en iyi ismin Zinedine Zidane olduğuna vurgu yapan Malouda, "Zidane'a hayrandım. Onun yanında staj yaptım. Aşırı yeteneğinden çok, idmandaki çalışma disiplinine hayrandım. Saha içinde nerede sorumluluk alacağını çok iyi bilirdi. Makalele de gerçekten müthiş bir oyuncuydu." dedi.

"DROGBA KANKAM"

Galatasaray forması giyen eski takım arkadaşı Didier Drogba'yı çok sevdiğini ifade eden Fransız oyuncu, "Onun bende yeri ayrıdır. Kankam olur... Beşiktaş ile oynadığımız maç öncesi İstanbul’da görüştük. İnsanlığı, futbolculuğu, yardımseverliği tartışılmaz. Onun gibi bir oyuncunun Türkiye’de olması büyük şans. İspanyol ve İngilizler peşindeydi. Galatasaray Drogba transferiyle büyük iş başardı. O, benim İngiltere’ye transferimde önemli rol oynadı.  Liverpool beni çok istiyordu. Real Madrid’e gidecektim. Fakat, Drogba devreye girdi. Chelsea atağa kalktı. Görüşmeler sonrası mavilere imza attım. Benitez beni gördüğünde sürekli, “Keşke, Liverpool’a gelseydin” der." sözlerini sarf etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.