1. HABERLER

  2. SPOR

  3. MİLLİ TAKIMDA SEKS SKANDALI! O İSİMLER...
MİLLİ TAKIMDA SEKS SKANDALI! O İSİMLER...

MİLLİ TAKIMDA SEKS SKANDALI! O İSİMLER...

Milli takımda seks skandalı! O isimler...

A+A-

2016 Avrupa Şampiyonası'ndaki rakiplerimizden İspanya'nın kalecisi David De Gea ile Real Madridli Isco ve Athletic Bilbao'nun yıldızı Iker Muniain'in adları bir seks skandalına karıştı.

 İspanya’da sex skandalı! İspanya milli takımı forması giyen David de Gea ve Iker Muniain’in isimleri ülkede devam eden cinsel istismar soruşturmasına karıştı.
 
İspanya Milli Takımı kalecisi David De Gea’nın başı cinsel istismar iddiasıyla büyük dertte. Kimliği açıklanmayan bir kadın sadece De Gea’yı değil Athletic Bilbao'da top koşturan Iker Muniain’in de ismini verdi.
 
Olay Nisan ayından bu yana cinsel istismar, cinsel saldırı ve insan ticareti suçundan hapiste olan Ignacio Allende Fernandez hakkında ifade veren bir kadının mahkemede yaptığı itirafla ortaya çıktı.
 
Tanık, henüz reşit değilken David de Gea ve Iker Muniain ile (üstte) 2012 yılında 5 yıldızlı bir otelde birlikte olduğunu ileri sürdü. İki futbolcunun avukatları ise, müvekkillerinin ekonomik güçlerinden dolayı suçlandığını ve kendilerinden para sızdırılmaya çalışıldığını savundu. Ancak mahkeme bu savunmayı reddetti.
 
De Gea ve Muniain hakkındaki iddialar bunlarla da sınırlı değil. Yaşı küçük kızlarla ilişkiye girdikleri, 'Torbe' lakaplı Ignacio Allende Fernendez'in kurduğu şebekenin bir parçası oldukları ileri sürülüyor.
 
Şu ana kadar doğrulanmış olmasa da Real Madridli Isco’nun da bu iki isme dahil olabileceği konuşuluyor.
 
KADRODAN ÇIKARILACAKLAR MI?
 
İsmi seks skandalını karışan futbolcuların EURO 2016 hayalleri de tehlikeye girdi. İngiliz The Sun gazetesi, David de Gea’nın İspanya milli takım kadrosunda çıkarıldığını öne sürdü.
 
İspanya, EURO 2016’da Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti ve A Milli takımımız ile birlikte D Grubu’nda yer alıyor.
 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.