1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'ten örnek boşanma
Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'ten örnek boşanma

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'ten örnek boşanma

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'ten örnek boşanma

A+A-

Dünya üzerinde hiçbir kimse boşanmak için evlenmiyor. Daha mutlu olmak, beraber yol almak, birlikte yeni adımlar atmak, kök salmak, çoğalmak ve mutlu, huzurlu olmak için evleniliyor. Ünlülerin evlenmesi ise elbette daha çok yazılıyor, çiziliyor. İşin bir de boşanma kısmı var. Ve ne yazık ki boşanma kısmında işler o kadar da kolay olmuyor.

Boşanmalar bir hayli arttı

Sadece ünlülerin değil aynı zamanda -Survivor tabiriyle- 'gönüllülerin' yani ülke ya da dünya çapında bir şöhrete sahip olmayanların boşanması o kadar kolay olmuyor. Evliliklerin artık eskisi kadar sürmediğini de göz önünde bulundurursak boşanmalar bir hayli artmaya başladı. Ünlülerden son boşanma haberi Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'ten geldi.

Birlikte poz verdiler

10 yıllık evliliklerini sonlandıran Mustafa Sandal ve Emina Jahovic, aylardır konuşulan "Boşanacaklar, boşanmak üzereler, boşanıyor gibiler" gibi söylentilerin üzerine dün basının karşısına çıktı. İstanbul'daki Beykoz Adliyesi'nde anlaşmalı olarak evliliklerini noktalayan Sandal ve Jahovic birlikte poz vermekten kaçınmadı.

"Dost kalacağız"

Soruları yanıtlayan, duygularını paylaşan Emina Jahovic, "Kolay değil. Biz yakın dostuz, çocuklarımızdan ötürü hep öyle kalacağız" dedi. Mustafa Sandal da benzer bir şekilde "Biz evliliğimize nokta koyduk ama bizim iki evladımız var. Aramızdaki o sevgi, dostluk ömür boyu devam edecek" diye konuştu.

Düşman olmak zorunda değiller

Birlikte verilen pozlar, üzgün ama bir yandan kararlı bir şekilde 'olması gerekenin yapılması', ama boşanmanın dünyanın sonu olmadığı vurgusu. Bunlar önemli. Ama daha da önemlisi. Boşanan çiftler birbirlerine düşman olmak zorunda değiller. Hayatlarına başka insanlar da girdiğinde yine de bir merhabalarını esirgememeliler. Hele bir de çocuk, çocuklar varsa. Bunu yapmak zaten başarı değil olması gereken.

Kitleleri etkiliyorlar

Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'in aylar süren 'boşanacaklar' haberlerinden sonra seviyeli, düzgün, dostluk vurgusu yaparak boşanması birçok şey için ilk adım olsun. Evliliklerin 'izdivaç' programlarıyla dejenere olduğu bir dönemde en azından boşanmalar kaliteli olsun. Bu noktada ünlülerin toplum üzerinde herhangi bir sorumlulukları ve misyonları olduğuna asla inanmasam da yine de kitleleri etkileyebiliyorlar. 

Onlar gibi boşanalım

Boşanmaların da pozitif olabileceğini bizlere göstermek isteyen Mustafa Sandal ve Emina Jahovic'i tebrik etmek gerekiyor yine de. Örnek boşanma budur. Boşanacaksak onlar gibi boşanalım...

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.