1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mustafa Sandal'ı çabuk unuttu!
Mustafa Sandal'ı çabuk unuttu!

Mustafa Sandal'ı çabuk unuttu!

Kızım demişti ama...

A+A-

Saadettin Saran'ı yanağından öpen kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğu ortaya çıktı.

İş insanı Saadettin Saran, Emina Jahoviç olduğu iddia edilen ancak yüzü tam belli olmayan bir kadının kendisini yanağından öperken çekilen fotoğrafını Instagram hesabından ''Çok özledim'' yazarak paylaşmıştı.

Sadettin Saran, fotoğraftaki kadının Emina Jahoviç olduğunu ileri süren yorumlar üzerine fotoğrafın altına ''Kızım'' notunu ekleyip daha sonra da bu paylaşımı silmişti.

--3735113.jpeg

O KADIN EMİNA JAHOVİÇ! 
 
Gazeteci Bilal Özcan, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarla o kadının Mustafa Sandal'ın eski eşi Emina Jahoviç olduğunu ortaya çıkardı.
 
Bazı takipçiler Emine Sandal’ın kendi paylaştığı tüm fotoğraflarda, Saran'ın paylaştığı fotoğraftakiyle aynı 'iki ben'i olduğunu tespit ederek sosyal medyada yaydılar.
 
Öte yandan, önceki gün Etiler’de görüntülenen Emina Jahovic’in kıyafeti, saçı, gözlüğü tartışılan fotoğraftaki kadın olduğu da bu fotoğrafla ispatlandı.
--3735112.jpeg

BOŞANMA PAHALIYA PATLADI

10 yıllık eşi Emina Jahoviç'ten boşanmak, Mustafa Sandal'a pahalıya patladı.

Boşanma protokolüne göre çiftin oturduğu Beykoz Çubuklu Vadi Evleri’ndeki evin üçte iki hissesi, Yaman ve Yavuz’un velayetini alan Jahoviç’e devredildi.

Boşanmanın kesinleşmesiyle ev en az 3 milyon dolara satılıp üçte ikisi Jahovic’e ödenecek.

Tarafların ortaklaşa aldığı ‘Songwritter’ adlı tekne, 3 ayda bir Jahovic’in kullanımına verilecek. En az 4 yıl içerisinde Sandal, eski eşi adına Sırbistan’da 250 bin euro değerinde bir konut alacak.

Sandal, Jahovic’e aylık 15 bin lira nafaka ödeyecek. Baba, çocuklar için 5’er bin liradan 10 bin lira iştirak nafakası verecek. 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.