1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Mutlu Haberi Cicişler Verdi!
Mutlu Haberi Cicişler Verdi!

Mutlu Haberi Cicişler Verdi!

Mutlu Haberi Cicişler Verdi!

A+A-
Geride bıraktığımız gün apar topar hastaneye kaldırılan ve organ yetmezliği nedeniyle hastanede tutulan sosyal medya fenomenlerinden Caner Çalışır'ın sağlık durumu iyiye gidiyor.
 
Hastane tarafından yapılan açıklamada durumunun ciddiyetini koruduğu şeklinde bir açıklama yapılmış olsa da Caner’i yalnız bırakmayan dostlarından iyi haberler gelmeye devam ediyor. Onu önceki gün hastanede ziyaret eden Esra ve Ceyda kardeşler sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımla Caner’i merak edenlere mutlu haberi verdiler. 
 
İşte Cicişler’in o paylaşımı: “Caner’i yoğun bakımda ziyaret ettik, doktoruyla görüştük. Doktorundan iyi yönde giden gelişmeleri duyunca çok mutlu olduk. Dün hayati tehlikesi %90 iken bugün %30-40 lara düşmüş. Yarına daha da iyi olacak inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin. Bu arada kötü kalpli insanların çirkin yorumları kendi iç dünyalarını yansıtıyor. Kimseyi hayattaki tercihleri yüzünden yargılamaya ve hakaret edip aşağılamaya hakkınız yok. Bizim bir sürü gay arkadaşımız var hepsi de birbirinden eğlenceli insanlar. Biz insanları cinsiyetine, dinine, diline, rengine, statüsüne göre ayırmıyoruz. Biz insanları sadece 2’ye ayırıyoruz iyi kalpli ve kötü kalpli insanlar olarak! Siz de öyle yapın! Size hiçbir zararı olmayan bir insanın nasıl ölümünü istersiniz! Ne kadar kötü kalpli insanlar var! Bu ne hırs! bu ne nefret!”
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.