1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!
Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!

Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!

Müzik dünyasını sarsan tecavüz iddiası!

A+A-

Kendisine rızası dışında uyuşturucu vermek, cinsel tacizde bulunmak ve tecavüz etmekle suçladığı eski yapımcısı Dr. Luke'a dava açan ABD’li popçu Kesha’nın, 2016 yılında Lady Gaga’ya attığı mesajda, ünlü prodüktörün Katy Perry’e tecavüz ettiğini yazdığı ortaya çıktı.

ABD’li pop şarkıcı Kesha, eski müzik yapımcısı Dr. Luke’un kendisine cinzel tacizde bulunduğunu ve tecavüz ettiğini belirtmiş, 2014 yılında konuyu mahkemeye taşımıştı.

Geçtiğimiz ay New York’ta görülen duruşmada, mahkemeye sunulan belgeler arasında; Kesha tarafından 2016 yılında Lady Gaga’ya atılan mesajda, Dr. Luke’un (gerçek adıyla Lukas Gottwald), Katy Perry’ye tecavüz ettiğini belirttiğine dair bir tutanak yer aldı.

44 yaşındaki Gottwald tarafından mahkemeye sunulduğu belirtilen dökümanda şu ifadeler yer alıyor:

“26 Şubat 2016 tarihinde Kesha, Stefani Germanotta’ya (Lady Gaga) attığı mesajda, Gottwald’ın ona tecavüz ettiğine dair gerçek olmayan iddiasını sürdürmüştür. Bu mesajda, Gottwald’ın Kathryn Hudson'a (Katy Perry) da tecavüz ettiğini belirterek sahte ithamlarını büyütmüştür. Bu mesajarın ardından Germonatta, sosyal medya hesaplarında Gottwald hakkında negatif bir imaj oluşturmak için karalama kampanyası başlatmıştır.”

Daha önce Lady Gaga ve Kesha arasındaki mesajlaşma basının gündemine gelmişti, ancak Kesha dışındaki Dr. Luke tarafından tecavüze uğradığı iddia edilen kadının ismi açıklanmamıştı.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.