1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Olay Havuz Sahnesi
Olay Havuz Sahnesi

Olay Havuz Sahnesi

Ufak Tefek Cinayetler'de çok konuşulan havuz sahnesi! Gökçe Bahadır...

A+A-

 

Ufak Tefek Cinayetler son bölümde izleyenleri yine ekran başına kilitledi. Merve ve Pelin, Oya'nın mahalleyi terk ettiğini düşünürken beklemedikleri bir sürprizle karşılaştı.

Başrollerini Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Tülin Özen, Bade İşçil, Mert Fırat, Yıldıray Şahinler, Selim Bayraktar ve Ferit Aktuğ'un paylaştığı Ufak Tefek Cinayetler'de işler iyice kızışıyor...

Merve çevresindeki herkesi örgütleyip Oya'nın (Gökçe Bahadır) kliniğini kapattırmaya çalışmış ancak başarılı olamamıştı. Oya İzmir'e taşınma planları yapıyordu.

Oya Toksöz hastalarının desteğini görünce taşınmaktan vazgeçti ve 'savaşa' yeniden döndü.

İlk iş olarak Merve (Aslıhan Gürbüz), Pelin (Bade İşçil) ve Arzu'yu (Tülin Özer) yemeğe çağıran Oya'nın farklı planları vardı.

PELİN VE MERVE ARASINDA İPLER GERİLİYOR

Yemeğe eşlerini de alıp gelen Pelin ve Merve, Oya'nın Arzu'nun aldatıldığını çok önceden bildikleri gerçeğini söylemesi ile şoke oldular. Merve ve Pelin, duydukları ile yıkılan Arzu karşısında birbirlerinin kirli çamaşırlarını bir bir ortaya dökmeye başladı...

Serhan (Mert Fırat), Taylan'ın (Ferit Aktuğ) söylediği 'Oya'nın kendisine ilgisi olduğu' yalanına inanınca işler karıştı. Oya'yı her gördüğü yerde kaçan Serhan sonunda dayanamadı.

Havuzda karşılaşan ikili, Serhan'ın sözleri üzerine tartıştı. Oya "Ben asla evli biriyle beraber olmam" diyerek konuşmaya son noktayı koydu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.