1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ONU BİR TÜRLÜ ELDE EDEMEDİM!
ONU BİR TÜRLÜ ELDE EDEMEDİM!

ONU BİR TÜRLÜ ELDE EDEMEDİM!

Melanie Griffith,

A+A-
Geçtiğimiz günlerde 18 yıllık eşi Antonio Banderas ile boşanma kararı alan ABD'li oyuncu Melanie Griffith, Holywood'un yakışıklı simalarından Harrison Ford'u elde etmek için çok çabaladığını, ancak Ford'un evliliğine sadakatinin bunu engellediğini söyledi.

‘Two Much’ adlı romantik komedi filminin setinde tanışarak, senaryodaki aşklarını 1996 yılında gerçek hayata taşıyan Melanie Griffith ile Antonio Banderas, ay başında boşanma kararı almıştı. Hollywood'un bir örnek evliliğinin daha bitmesine neden olan bu olay sonrası Griffith, İtalya’nın güneyinde düzenlenen Taormina Film Festivali’nde boy gösterdi. 

Burada La Stampa gazetesine röportaj veren, 80’li yılların seks sembollerinden Griffith bir itirafta bulundu. 

1988 yapımı Çalışan Kız (Working Girl) filminde birlikte rol aldığı başarılı oyuncu Harrison Ford için yanıp tutuştuğunu anlatan 56 yaşındaki güzel aktris, “Çalıştığım aktörlerden en çok hoşuma gideni Harrison Ford oldu. Çok yakışıklı, büyüleyici ve seksiydi. O, fazlasıyla dürüst ve evliliğine de sadık bir adamdı. Bu nedenle onu bir türlü elde edemedim” diye konuştu. 

Ford o tarihte, Senarist Melissa Mathison ile evliydi.  1976 yılında aktör Don Johnson ile evlenip daha sonra boşanan Griffith, 1982-1987 yılları arasında aktör Steven Bauer ile evli kaldı. 1989 yılında tekrar Johnson ile hayatını birleştiren Griffith’in bu evliliği de 6 yıl sonra bitmişti. 

BANDERAS’IN FİLMİNDE YER ALACAK MI?
Yaptığı çok sayıda filmin ardından artık sinema değil TV sektöründe çalışmak istediğini de anlatan Griffith, “Sinemada sadece gişe rekorları kıran ve komedi filmlerine odaklanılmışken, televizyonda gerçekten harika işler yapılıyor” dedi. 

Bir süredir filmlerde rol almayan Meg Ryan’ın yönetmenliğini, Tom Hanks’in ise yapımcılığını üstleneceği ‘Ithaca’ adlı filmde rol alacakken, bu rolün kaldırıldığını belirten güzel aktris, “Bunu da bana e-posta ile bildirdiler” diye sitemde bulundu. 

Ayrılıktan önce eşi Banderas’ın yönetmen koltuğundaki üçüncü uzun metrajlı filmi olan Akill’de başrol oynamak için anlaştıklarını dile getiren Griffith, “Ancak bu gerçekleşecek mi bilemem. Gelecek yıl kızım Stella üniversiteye başlayacak ve onunla daha çok vakit geçirmek istiyorum” dedi. 

 
 
 


HITCHCOCK’UN GARİP HEDİYESİ BENİ ŞAŞIRTTI
1963 tarihli ‘Kuşlar’ adlı filmdeki rolü ile ünlenen annesi Tippi Hedren sayesinde, gerilim ve cinayet filmleri ustası Alfred Hitchcock ile de tanıştığını belirten Griffith, onunla yaşadığı bir anıyı ise şöyle paylaştı: 

“Hitchcock bir dahi idi, ama çok garip bir adamdı. Annem onunla, en ilginç filmi Marnie’yi çekiyordu. O zaman Noel’di ve bana tabut şeklindeki kutuya konmuş bir hediye verdi. Kutunun içinde, annemin yüzünü taşıyan oyuncak bir bebek vardı. Şaşkına döndüm.”

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.