1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Pizzanın hayalini kurup ağladım
Pizzanın hayalini kurup ağladım

Pizzanın hayalini kurup ağladım

Verdiği 10 kilo ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

A+A-

Hayatımıza Charlie’s Angels serisindeki Charlie’nin sportif ve asi meleği olarak giren Drew Barrymore, hafta içi katıldığı bir lansmanda verdiği 10 kilo ile herkesi kendisine hayran bıraktı.

Biri dört biri iki yaşında iki kız çocuk annesi olan Barrymore, üst üste girdiği hamilelik dönemlerinde oldukça fazla kilo almış bu kiloların büyük bir kısmını verememişti. Hafta içi katıldığı davette verdiği kilolar ile göz kamaştıran 41 yaşındaki oyuncu, fazla kilolarından rol aldığı son filmin çekimleri esnasında kurtulduğunu söyledi.

US Weekly gazetesinde konuşan Barrymore, genel olarak Kimberly Snyder’ın tavsiyelerine uyarak zayıfladığını açıkladı. “Film çekimlerine başladığımda 65 kiloydum, şu anda ise 55. Kendimi harika hissediyorum” diyen Barrymore, “Kimberly’nin tavsiyelerine uydum. Yaptığım tek değişiklik onun vejetaryen programına balık ve tavuk gibi proteinler eklemek oldu” dedi.

Kilo vermenin tamamen bir disiplin işi olduğunu belirten ünlü oyuncu diyetine sadık kalmak için verdiği mücadeleyi ise esprili bir dille açıkladı. Barrymore, “(diyete) Başladığım andan beri hep disiplinli oldum. Pizzanın hayalini kurup ağladığım oldu. Gerçi hala pizzanın hayallerini kuruyor ve onun için ağlıyorum” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.