1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. RİHANNA O'NA AĞLADI
RİHANNA O'NA AĞLADI

RİHANNA O'NA AĞLADI

RİHANNA O'NA AĞLADI

A+A-

 

Dünya Kupası boyunca attığı tweetler ile gündemi yakından takip ettiğini kanıtlayan ve Brezilya'yı destekleyen Rihanna, James Rodriguez'in yaşadığı üzüntüye ortak oldu.

Kolombiya ile Brezilya arasında oynanan 2014 FIFA Dünya Kupası Çeyrek Final mücadelesinde Kolombiya'nın 2-1 mağlup olarak turnuvaya veda etmesinin yankıları sürüyor.

Brezilya'ya karşı kaybetmesinin ardından Dünya Kupası'na veda ettiği için maç sonunda büyük üzüntü yaşayan ve gözyaşlarına hakim olamayan 75 milyon avroluk yıldız James Rodriguez'in bu üzüntüsü maçın önüne geçerken, Dünya Kupası'nı yakından takip eden Barbadoslu R&B sanatçısı Rihanna, mikroblog sitesi twitter üzerinden yıldız oyuncu için iki mesaj yayınladı.

Dünya Kupası boyunca attıığı tweetler ile gündemi yakından takip ettiğini kanıtlayan ve Brezilya'yı destekleyen güzel sanatçı, James Rodriguez'in üzüntüsüne ortak oldu ve twitter üzerinden yayınladığı mesajında, "Bu benim için buruk bir sevinç oldu. Gözyaşlarım senin için Rodriguez" ifadelerini kullandı.

Bu tweetinin ardından bir paylaşımda daha bulunan Rihanna, bu kez ise James Rodriguez'in resmini "Efsane" başlığı ile paylaştı.

screenshot_1(16).jpg

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.