1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SAGOPA KAJMER SERBEST BIRAKILDI
SAGOPA KAJMER SERBEST BIRAKILDI

SAGOPA KAJMER SERBEST BIRAKILDI

Uyuşturucudan gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Sagopa Kajmer adıyla bilinen ünlü rapçi Yunus Özyavuz serbest bırakıldı.

A+A-

Uyuşturucudan gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Sagopa Kajmer adıyla bilinen ünlü rapçi Yunus Özyavuz serbest bırakıldı.

SAGOPA’DAN “GÖZALTI” AÇIKLAMASI

Uyuşturucu nedeniyle gözaltına alınan ve bugün serbest bırakılan Sagopa Kajmer, kendisini yalnız bırakmayan sevenlerine teşekkür etti.

İngiltere’den yaklaşık 100 adet kenevir tohumu sipariş ettiği belirlenen ve dün gözaltına alınan ünlü rapçi Sagopa Kajmer gözaltına alınmıştı. Bugün serbest bırakıldıktan sonra Twitter hesabından bir açıklama yapan Kajmer, “Ve Sago geri döndü. Bugün mahkemece serbest bırakıldım elhamdülillah. Kalbim rahat, ruhum rahat. Eminim ki sizler de ferahladınız. Muhteşem insanların bir arada bulunduğu Gümrük Muhafaza ve İstihbarat ekibine sonsuz sevgiler ve teşekkürlerimi sunuyorum. Harika insanlar. Ayrıca dünden bu yana beni merak eden siz sevgili sevenlerim, var olun. Hakikaten bana güvenen ve inananlara selam olsun. Hakkımda ileri geri küfürler eden, aşağılık cümleler kuran fesat ve kalbi kirli insanlar, ne oldu? Yine olmadı değil mi? Olmayacak da. Uzun yollara devam Sago... Bu arada dünden bu yana kapı kapı dolaşıp beni bekleyen medya mensubu arkadaşlara da selamlar. Onların da koca kameralarla işi zor sahi. Şimdilik benden bu kadar. Tekrar görüşmek üzere dostlarım. Sago Kaf Kef Dinamit.” ifadelerini kullandı.

IHA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.