1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'SEKSİ KADIN ROLÜ ÜZERİME YAPIŞTI, ÇIKMIYOR'
'SEKSİ KADIN ROLÜ ÜZERİME YAPIŞTI, ÇIKMIYOR'

'SEKSİ KADIN ROLÜ ÜZERİME YAPIŞTI, ÇIKMIYOR'

Şu sıralar Peker Açıkalın ve Nuri Alço ile beraber ‘Karımı Gördünüz Mü?’ isimli sinema filmi için sette ter döken İvana Sert; oyunculuk, aşk, seksi kadın imajı ve yeni projeleri hakkında konuştu.

A+A-

İvana Sert'in, Sözcü Gazetesi'nden Ömercan Altay'a verdiği röportaj şöyle:

– ‘Karımı Gördünüz Mü?' isimli yeni bir filme başladınız. Bize biraz filmden bahseder misiniz?

Filmde zengin bir adamın karısını canlandırıyorum. Beraber tatile gidiyoruz ve orada maceramız başlıyor. Eğlenceli bir komedi filmi yapıyoruz. Çekimler sırasında ekiple birlikte çok eğleniyoruz. Ekip çok pozitif ve neşeli. Set çok güzel geçiyor.

–  Filmde rol almayı kabul etmenizin nedenleri neydi?

Komik ve eğlenceli bir rol olduğu için kabul ettim. Aslında bu rol bana geçen sene teklif edildi. O zaman kabul etmiştim ama darbe girişiminden dolayı filmi çekemedik. Fakat bu sene kısmet oldu.

–  Peker Açıkalın ile beraber oynuyorsunuz. Usta bir komedyenle birlikte rol almak nasıl bir duygu?

Peker çok komik biri ve beni çok güldürüyor. Aynı zamanda çok iyi bir oyuncu. Çekimler sırasında oyunculuk anlamında eksiklerim olduğu zaman bunu Peker'le paylaşıyorum. Bana yardımcı oluyor.

–  İlk filminiz ‘Yapışık Kardeşler'de seksi bir kadını canlandırıyordunuz. Bu filmde de aynı tür bir karakteri canlandırıyorsunuz. Hep benzer teklifler mi alıyorsunuz?

Seksi kadın rolü üzerime yapıştı ve çıkmıyor. Ama kısmet olur da bir film veya dizide oynarsam aksiyonsahnelerinde yer almak istiyorum. Mesela ajan rolü benim için çok uygun. Bir ajanı canlandırmak istiyorum.

iva.jpeg

–  En çok nerenizi seksi buluyor ve beğeniyorsunuz?

Ben vücudumla gündeme gelerek haber olmak istemiyorum. Ama aynaya baktığım zaman en çok bakışlarım hoşuma gidiyor.

–  Nasıl seksi olunur?

Seksilik kavramı bence sadece kıyafetle değil, daha çok mimik ve hareketlerle alakalı. Her zaman gizli seksilik kavramını daha iyi bulmuşumdur.

–  'Kadınlara güzellikle ilgili birkaç sır verin' desek neler söylersiniz?

Bir kadın her zaman bakımlı olmalı. Sürekli pozitif düşünerek çevresine ışıltı ve enerji saçmalı. Sizi beğenen düşüncenizle beğensin.

iva2.jpeg

–  Sektörde zaman zaman kadınların birbirini çekemediklerini gözlemliyoruz. Sizin kıskandığınız isimler var mı?

Dedikodudan kesinlikle nefret ediyorum. Ben kimseyi kıskanmıyorum, beni kıskananlar var mı bilemiyorum ama böyle şeylerle ilgilenmiyorum. Her zaman işime bakıyorum.

–  Kariyerden söz etmişken gündeminizde başka projeler var mı?

Tabii ki var. Kanal D ekranlarında yeni bir programla sevenlerimin karşısına geçmeye hazırlanıyorum. Çekimler bir hafta sonra başlıyor.

–  Nasıl bir program olacak bu?

‘İşte Benim Stilim' yarışmasında jüri üyesiydim. Oradaki eski yarışmacılarımdan üç melek bana eşlik edecek ve ben de onların Charli'si olacağım. Herkes elindeki bütçeyle programa katılan kişileri hazırlayacak.

ivana-sert-seksi-kadin-rolu-uzerime-yapisti-10096860.jpeg

–  İkinci kez anne olmayı düşünüyor musunuz?

Hayatımda bir kez evlilik yaptım. Şimdi 'Bir daha da evlenmem ve çocuk yapmam' dersem büyük konuşmuş olurum. Şu an bu ikisini de düşünmediğimi tüm samimiyetimle söyleyebilirim. Kariyerime odaklandım ama ilerleyen zamanlarda neden olmasın?

–  Kırık Türkçeniz yaşamınızda size avantaj sağlıyor mu?

Bu konuda bana birçok yorum geliyor. 'Türkçe aksanını değiştirme; bu sana yakışıyor' diyorlar. Konuşma tarzımı seviyorlar. Düzeltmek için çaba gösteriyorum ama bir türlü olmuyor, ne yapalım…

–  'Müslüman değilim ama namaz kılıyorum' deyip tepki almıştınız. Bu konuyla ilgili bir şey söylemek ister misiniz?

Ben hiçbir şekilde böyle bir şey söylemedim. Bunu kimin uydurduğunu da bilmiyorum.

–  Peki Müslüman olmayı hiç düşündünüz mü?

Camilere ve türbelere sık sık gidiyorum. Benim için önemli olan hangi dine mensup olduğum değil, inanmak ve saygı duymak. Müslümanlığı seviyorum. Son din olduğu için, tüm dinleri barındırdığı için çok saygı duyuyorum.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.