1. HABERLER

  2. SPOR

  3. ŞENOL GÜNEŞ'TEN FLAŞ KALECİ AÇIKLAMASI!
ŞENOL GÜNEŞ'TEN FLAŞ KALECİ AÇIKLAMASI!

ŞENOL GÜNEŞ'TEN FLAŞ KALECİ AÇIKLAMASI!

Şenol Güneş'ten flaş kaleci açıklaması!

A+A-

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 1461 Trabzonspor maçı sonrasında transfer açıklamasında bulundu. Ukrayna ekibi Dnipro'nun file bekçisi Boyko ile görüşme halinde belirten Güneş, transfer hakkında Beşiktaşlı taraftarları heyecanlandıracak ifadeler kullandı.

Maç sonunda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş açıklamalarda bulundu.
İşte Güneş'in transfer açıklamasının ayrıntıları;

Teknik Direktör Şenol Güneş, kaleci ve stoper transferinde büyük bir zorluk yaşadıklarını söyledi: "Transferde geç kalmadık. Tabii alınmasını istiyoruz. Bizim alacağımız kalecinin takıma uyumu önemli. Bunları sezon başında beri söylüyoruz. Elimizde Tolga ve Günay var. Gelecek kalecinin oynamasını isteriz. Ama yeri garanti değil. Kimin oynayacağını bilemiyorum. Aynı şekilde stoper için de geçerli. Elimizde Rhodolfo ve Ersan var. Pedro ve Motta gitti. Elimizde 22 oyuncu var. Tolgay da hazır değil. Sayısal olarak bir sıkıntımız var. Üç kalecimiz olmalı, 20 de oyuncumuz olmalı. 'Elimizde oyuncular oynamayacak' diye bir şey yok.

ŞU AN ALACAĞIMIZ DA BELLİ DEĞİL

Transferleri bekliyoruz. Sezon başında da söyledik. Ama bu zamana kadar geldi. Bir sıkıntı olabilir. Bizim oyuncularımıza karşı bir güvensizliğimiz yok. Konuşulan kaleciler var. Ama siz elinizdeki kaleciyi verir misiniz? Bizim gitmek isteyen oyuncularımız gitti. Kadroya girmediği için gittiler. Ramon kötü oyuncu mu? Direkt oyuncuyu siz verir misiniz? Para yükselince de bizim için ekonomik anlamdan sıkıntı oluyor. Eldeki tüm oyuncularla konuşuluyor. Ama pürüz çıkıyor. Devre arasında da bu normal…  Biz transfere karşı değiliz. Gelen oyuncunun yeri garanti değil. Sadece Milosevic var. Başka da yedek stoperimiz yok. Tabii erken olsa iyiydi. Deneme görme şansımız olurdu. Ama onu yapamadık. Görüşülen isimler arasında Boyko var, doğru. Boyko için hiçbir şey düşünmüyorum, elimde olmayan oyuncu için niye konuşayım? Alacağımız da belli değil şu anda."

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.