1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sexy Hamile Kıyafetiyle Yürekleri Hoplattı!
Sexy Hamile Kıyafetiyle Yürekleri Hoplattı!

Sexy Hamile Kıyafetiyle Yürekleri Hoplattı!

Huylu huyundan vazgeçmez...

A+A-

Kim Kardashian huyundan vazgeçmedi

Attığı her adım ile olay yaratan Kim Kardashian bu kez de giydiği hamile kıyafetiyle konuşuldu.

İkinci bebeğini bekleyen 34 yaşındaki Kardashian, belki de hiçbir hamile kadının giymeye cesaret edemeyeceği bir kıyafetle bir davete katıldı.  Kardashian,  web sitesinde  "Kızım North'a hamileyken giydiğim kıyafetler yüzünden insanlara rezil olmuştum" dediği günün akşamında tercih ettiği elbiseyle şaşkınlık yarattı.

1-411.jpg

kim kardashian, New York'taki  davete siyah bir elbise giyerek gitti. Ancak dar, siyah elbisenin boğazından göbeğinin altına kadar uzanan bağcıklı kısmı TV yıldızının giderek ilerleyen hamileliğini ve bunun bedeninde yaptğı fiziksel değişiklikleri de gözler önüne seriyordu. Kardashian internet sitesinde yayınlanan açıklamasında şu anda ilk hamileliğine kıyasla kendine  güveninin daha yüksek olduğunu belirtti. 

Kardashian "Neye benzediğimi, nasıl göründüğümü biliyorum. Kendime güveniyorum ve büyüyen karnımı saklamaya çalışmıyorum. Tam tersine bunu vurgulamaya çalışıyorum" dedi.

2-241.jpg

Kim Kardashian kızı North'a hamileyken giydiği bu elbiseyle özellikle de sosyal medyada uzun süre şakalara konu olmuştu.

3-132.jpg

O gece giydiği elbise bazıları tarafından döşemelik koltuk kumaşına bazıları tarafından da Robin Williams'ın Müthiş Dadı Müthiş Baba (Mrs. Doubtfire) filminde giydiği bu çiçekli elbiseye benzetilmişti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.