1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Sibel Neden Öldürüldü?
Sibel Neden Öldürüldü?

Sibel Neden Öldürüldü?

Yasemin Allen neden diziden çıktı?

A+A-

‘Şeref Meselesi’nin son bölümünde Yasemin Allen’in canlandırdığı Sibel karakterinin öldürülmesinin ardından bakın ne çıktı.

Kanal D’nin sevilen dizisi ‘Şeref Meselesi’nin son bölümünde Yasemin Allen’in canlandırdığı Sibel karakteri öldürüldü. Allen’in diziden ayrılmasının altından para krizi çıktı.

OLAY PARA MESELESİ

Başrollerini Kerem Bürsin, Şükrü Özyıldız, Yasemin Allen, Şükran Ovalı ve Burcu Biricik’in paylaştığı ‘Şeref Meselesi’ dizisinde para krizi çıktı. Dizinin başrol kadın karakteri Yasemin Allen, ücreti konusunda yapımcılarla anlaşamadığı için diziden çıkarıldı.

YASEMİN’İ ŞİKAYET ETTİ

Kriz,  dizide Kübra karakterini canlandıran Burcu Biricik’in yapımcılardan zam istemesiyle patlak verdi. Biricik’in canlandırdığı karakterin reytingi artınca oyuncu, kendisine fazla sahne yazılmasından şikayet edip zam istedi ve Allen’in ücretini örnek gösterdi.

İNDİRİME GİTMEDİ

Rolü çoğalan Biricik, Yasemin Allen’in daha az sahnesi olmasına karşın çok para almasına isyan etti. Yapımcı firma Allen’e ücretinde indirime gitmesi yönünde teklifte bulundu. Yasemin Allen bu teklifi kabul etmeyince yapımcı, Allen’i diziden çıkardı.

Geçtiğimiz pazar günü 21. bölümü yayınlanan dizide Sibel karakterini canlandıran Yasemin Allen, Yiğit’i (Kerem Bürsin) korumak için kiralık katilin kurşununa siper olup öldü.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.