1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. SİNEM KOBAL'A YAKIŞIKLI PARTNER!
SİNEM KOBAL'A YAKIŞIKLI PARTNER!

SİNEM KOBAL'A YAKIŞIKLI PARTNER!

Sinem Kobal'a yakışıklı partner!

A+A-

Kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'in partneri kim olacak? Kerem Bursin mi, Şükrü Özyıldız mı?

Şu günlerde kendi filmi için hazırlık yapan Sinem Kobal'a partner olarak iki isim düşünülüyor. Bunlardan biri Kerem Bursin, diğeri ise Şükrü Özyıldız...

Geçen yıl mayıs ayında Kenan İmirzalıoğlu’yla evlenen ve daha sonra yeni bir proje kabul etmeyen Sinem Kobal, şu günlerde kendi filmi için hazırlık yapıyor. Ünlü oyuncu BKM Film’den Buğra Gülsoy’un rol alacağı, Andaç Haznedaroğlu’nun ise yöneteceği ‘Acı Tatlı Ekşi’ adlı film için teklif almış ancak senaryoyu okuduktan sonra teklif edilen üniversiteli Duru rolünü kabul etmemişti..

Bunun üzerine rol, Buğra Gülsoy’un “Aşk Yeniden” dizisinde de partnerini canlandıran Özge Özpirinçci’nin olmuştu. Teklif edilen filmde olmak istemeyen Kobal’ın bu kez kendi bulduğu hikayeyi BKM Film’e götürdüğü ortaya çıktı. Kobal, daha önce başrolünü oynadığı “Romantik Komedi” film serisinin yazarıyla da yapımcıların buluşmasını sağlamıştı. Bu kez bir tasarımcı kızın hikayesini anlatan filmde başrol oynamaya hazırlanan Kobal’a şu günlerde partner aranıyor.

1-467.jpeg

Altan Dönmez’in yöneteceği filmin diğer başrolü için 2 yakışıklı oyuncunun adı geçiyor. Bu isimlerden biri Kerem Bürsin, diğeri ise Şükrü Özyıldız… İki yakışıklı oyuncu önceki yıl ‘Şeref Meselesi’ dizisinde iki kardeşi canlandırmış, projeyi ise yine Altan Dönmez yönetmişti. Kerem Bürsin’in başrolünü Leyla Lydya Tuğutlu’yla paylaştığı “Bu Şehir Arkandan Gelecek” dizisi, dün itibariyle son çekimini gerçekleştirdi. Şükrü Özyıldız’ın Selin Şekerci’yle oynadığı dizisi “Çoban Yıldızı” ise 22 Haziran’da sezon finali yapacak. Bakalım Sinem Kobal’ın bu yaz çekilecek filminde bu 2 yıldız oyuncu mu yoksa sürpriz bir isim mi başrolü alacak?

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.