1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. ŞOK! KOCASI TUTUKLANDI
ŞOK! KOCASI TUTUKLANDI

ŞOK! KOCASI TUTUKLANDI

Ünlü şarkıcının kocası tutuklandı

A+A-

İstanbul'da aralarında ünlü isimlerin ve işadamlarının da bulunduğu kişilerin evlerine baskın düzenlendi. Gözaltına alınanlar arasında işadamı Ali Ağaoğlu, kabinedeki üç ayrı bakanın oğulları, Halk Bankası Genel Müdürü Süleyman Aslan ve Ebru Gündeş'in eşi iş adamı Reza Zarrab'ın da bulunduğu belirtiliyor. Zarrab, Kanlıca'daki yalısında gözaltına alındı, belgeler bavulla çıkarıldı.

Türkiye'nin gündemini sarsan operasyonu, İstanbul Emniyeti'ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele ve Mali Şube Müdürlüğü ekipleri yürütüyor.

EBRU GÜNDEŞ'İN EŞİ KANLICA'DAKİ YALISINDA GÖZALTINA ALINDI

Sabah saatlerinde İstanbul genelinde yapılan operasyonun adreslerinden biri de ünlü sanatçı Ebru Gündeş'in eşi işadamı Reza Zarrab'ın Kanlıca'daki yalısıydı. Yalıya sabah saatlerinde giren ekipler, saat 11.00'e kadar süren bir arama yaptı. Aramanın ardından ekipler el koydukları döküman ve gereçleri bir bavul içerisinde dışarı çıkardı. İşadamı Reza Zarrab, soruşturma kapsamında polis otosuna bindirilerek sorgulanmak üzere Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Zarrab, sorgusundan önce Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildi. Zarrab ardından da İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Zerrab, basın mensuplarının sorularını cevapsız bıraktı.

HÜRRİYET

 

Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.