1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor All Star Eleme Gecesinde Kim Elendi?
Survivor All Star Eleme Gecesinde Kim Elendi?

Survivor All Star Eleme Gecesinde Kim Elendi?

Survivor All Star Eleme Gecesinde Kim Elendi?

A+A-

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor’da ikinci elenen isim belli oldu. Survivor’dan elenmesi için ismi yazılan kişi kim oldu? Halk oylamasında birinci olarak ikinci elenen ismi belirleyen kim oldu? İşte büyük bir heyecanla gerçekleşen Survivor’un eleme gecesinde yaşananlar…

Survivor’da ilk eleme geçtiğimiz hafta yaşandı. Gönüllülerin dokunulmazlık oyununu kaybetmesi ile yaşanan ilk elemede adaya veda eden isim gönüllülerden Duygu oldu. Bu gelişme ile birlikte rakiplerine karşı bir kişi eksik yarışmaya devam eden Gönüllüler, ikinci dokunulmazlık oyununda ünlülere karşı ağır bir galibiyet almayı başardı. Oynanan ağırlık oyununda güçlü oyuncuları ile oyun 8-1 almayı başaran gönüllüler, haftanın dokunulmazlığını kazandı. Bu sayede ünlüler grubunda eleme stresi yaşanmaya başladı.

Ünlülerde İlk İsim Belli Oldu

Ünlülerin oyunun ardından yaptıkları konseyde, her yarışmacı adadan gitmesini istediği kişiyi yazdı. En çok oy alan kişi Fulya olurken, Fulya’yı takip eden ikinci isim Ahmet Dursun oldu. Bu oylama doğrultusunda adadan gitmesi için yapılacak oylamada elemeye çıkacak olan ilk isim Fulya  olmuş oldu.

Halk Birincisini Seçti

Elemeye çıkacak olan ikinci ismi belirleyecek olan kişi halk tarafından seçildi. Halk oylamasında ünlülerden birinci olan kişi Anıl oldu. Halktan en yüksek oyu alan Anıl, şimdiden yarışmanın favori isimlerinden olurken, Anıl’ın elemeye çıkmasını istediği isim Merve Oflaz oldu. İkili arasında yaşanan tartışmalar gündemde iken, Anıl’ın böyle bir karar vermesi sürpriz olarak değerlendirilmedi. Böylece eleme Merve Oflaz ile Fulya arasında yaşandı.

Elenen İsim Belli Oldu

 Merve Oflaz ile Fulya arasında yapılan Survivor ikinci eleme oylamasında, halktan yüksek oyu alan kişi Merve Oflaz oldu. Bu gelişme ile birlikte adaya veda eden ikinci isim Fulya oldu. Adada kendini gösterme fırsatı bulamayan ve az sayıda oyun oynayan Fulya için böylece ada macerası da sonlanmış oldu. Adalarında iki gruba ayrılan ünlüler için bu oylama yara açarken, önümüzdeki oyunlarda bu sıkıntıların yarışmalara da yansıması bekleniyor. Bu eleme sonrasında ünlüler ve gönüllülerin yarışmacı sayısı da eşitlenmiş oldu.

Fulya Keskin Kimdir?

Survivor Fulya Keskin, 1984'te İzmir'de doğdu.Eğitim hayatına İzmir'de başlayan Survivor Fulya Keskin, eğitimi süresinde hentbol, atletizm, badminton ve taekwando gibi sporlarla ilgilendi. Sporcu kimliğinin yanı sıra modellik üzerine çalışmalarını da sürdüren Survivor Fulya Keskin, İstanbul'da yaşıyor. Katıldığı Best Model Yarışmasında çeşitli dereceler aldı. Halen modellik yapmaya devam eden Survivor Fulya modelliğin yanı sıra step ve aerobik eğitimi de vermektedir.

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.