1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'a O İsim Veda Etti!
Survivor'a O İsim Veda Etti!

Survivor'a O İsim Veda Etti!

Survivor'da bu hafta kim elendi?

A+A-

Survivor'da her hafta olduğu gibi dün akşam da nefesleri kesen bir eleme gerçekleşti. Hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımından kişilerin eleme potasına kaldığı bölümde adaya ve hayallerine veda eden kim oldu? İşte Survivor 2017'de bu hafta kimin elendiği sorusunun cevabı...

Survivor'da bu hafta kimler eleme potasındaydı? SMS oylamasında en az puanı alarak adaya veda eden hangi yarışmacı oldu? Tüm merak edilen bu soruların cevaplarını haberimizde sizler için derledik. İşte Survivor'da dün akşam yaşanan elemenin detayları...

 

Survivor eleme potasında bu hafta hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımından yarışmacılar vardı. İlk dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönülüllüler takımı Ogeday ve Volkan'ın ismini eleme potasına yazdırdı. İkinci dokunulmazlık oyununun kaybeden Ünlüler takımı ise değişik bir strateji uyguladı. Ogeday ve Volkan'ın karşısına Adem ve İlhan çıktı. Dün gerçekleşen elemede En az SMS oyunu alan Volkan yarışma hayallerine veda etti.

"BURAYA ASKER GİBİ GELDİM..."
 
Volkan Çetinkaya: "Ben buraya zor şartlarda geldim. Survivor ekibi bana kapı açtı. Bu kapıyı iyi değerlendirdiğimi düşünüyorum. Bir asker gibi geldim ve mücadele ettim. Burada mutlu eden en güzel şey eşime senin gerçekten karakterli bir kocan varmış ya da oğluma senin baban gerçekten iyi bir savaşçıymış dedirttiğime inanıyorum. Buraya kadarmış. Ünlüler ve Gönüllülere başarılar diliyorum. Her şey için sağol."
 
DOMİNİC'TEKİ SON OYLAMA TARİHİ
 
Sembol oyununun finali bu hafta oynanacak. Bir kişi direk olarak Kuzey Kıbrıs'taki finale gidecek. Önümüzdeki hafta sonu da büyük oylama var. Son oylama olacak. Bu oylamadan sonra oylama yapılmayacak ve sonucu belirleyen bu oylar olacak. Son oylama Cumartesi ve Pazar günü yapılacak.
volkan-cetinkaya-kimdir-survivor-2017-gonulluler--9155079.jpeg
 
Volkan Çetinkaya kimdir?
 
1983 yılında Ankara'nın Şereflikoçhisar ilçesinde dünyaya gelen Volkan Çetinkaya Survivor Gönüllüler Takımında yer alıyor. Beden eğitimi öğretmeni olan Volkan Çetinkaya, ayrıca TSK Ordu Milli takım sporcusu. Eski TSK personeli olan Çetinkaya, yüzme ve atletizm antrenörlüğü de yapmaktadır. Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya, sporcu kimliğiyle ön plana çıkıyor.
 
Survivor 2017 Gönüllüler yarışmacısı Volkan Çetinkaya'nın sporcu bir kimliğinin olduğu ve vücut sporlarıyla uğraştığı öğrenildi.
 
TSK içerisindeki disiplin ve sporculuk geçmişiyle takım içerisinde dikkat çeken isimlerden birisi olan Volkan Çetinkaya için yarışmanın İnternet sitesi üzerinde yer alan profil sayfasında, "Türk askeri her zaman başarılı olmuştur. bunu sen kanıtlayıp şampiyon olacaksın", "Başarılar Şampiyon Olacaksın" gibi yorumlar yer almaktadır.
 
Volkan Çetinkaya, Survivor 2017 tanıtımında "Bu yarışmayı kazanacağım başka yolu yok" sözüyle iddialı bir vurgu yapmış...

 

 
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.