1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'a Veda Eden İsim Belli Oldu!
Survivor'a Veda Eden İsim Belli Oldu!

Survivor'a Veda Eden İsim Belli Oldu!

O isim elendi!

A+A-

Survivor ilginç bir eleme akşamına daha sahne oldu. Yarışmaya sonradan katılan iki isim dün akşam eleme potasında yer almıştı. Ünlüler ve gönüllüler takımından toplamda 4 aday eleme konseyine çıkarak SMS oylarının sonucunu beklemeye başladı. Peki dün akşam Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün akşam heyecan dolu yarışmalar yaşandı. Sevdiklerinden gelecek mesajı görmek için kıyasıya yarışan yarışmacıların çoğu zaman sinirleri gerildi. Adem ve Furkan arasında yaşanan tartışmada geceye damgasını vurdu. Furkan, Adem'in üzerine yürürken araya giren yarışmacılar kavganın büyümesini güçlükle önledi. Peki gecenin sonunda Survivor'da kim elendi? İşte Survivor'da rakiplerinden daha düşük SMS oyu alarak adaya veda eden isim

Survivor'da kim elendi?

Survivor'da dün akşam yaşananların ardından nefes kesen bir ada konseyi yaşandı. Survivor'da rakiplerinden daha düşük SMS oyunu alarak Survivor adasına veda eden isim Gönüllüler takımı yarışmacısı Sadin oldu.

Sadin Bakır Survivor'a şiirle veda etti

Sadin elenen yarışmacı olarak adı söylendiğinde bir şiir ile veda etmek istedi. 'Akrebin kıskacında yoğurmuş bizi kader aldırma böyle gelmiş, bu dünya böyle gider. Kısmetimiz buraya kadarmış, kalan arkadaşlara başarılar diliyorum.' Dedi ve arkadaşları ile vedalaştı.

Sadin Bakır Kimdir?

Sadin Bakır, 1986'da Amasya'da doğdu. Aslen Gaziantep'lidir. Gaziantep Üniversitesi beden eğitimi ve spor öğretmenliği bölümünden mezun. Çocukluğundan itibaren güreş sporuyla ilgilenmektedir. Sadin Bakır, güreşin hayatındaki yerini 'güreş benim için dedelerimden kalan bir mirastır' şeklinde anlatmaktadır.

2002 yılında Ukrayna'da yapılan yıldızlar Greco Romen güreş Avrupa şampiyonasında Türkiye'ye bir altın madalya kazanıran Sadin Bakır, 2005 yılında Litvanya'da yapılan gençler dünya güreş şampiyonasında da bronz madalya almıştır. 8 yıldır beden eğitimi öğretmenliği yapan Bakır, İBB Spor Kulübü'nde antrenörlük yapmaktadır. Sadin Bakır, aktif spor hayatına yağlı pehlivan gurescisi olarak devam ettirmektedir.

Sadin Bakır, Survivor'a katılma amacını: 'Çünkü hayatım boyunca zor ve Çetin şartlarda mücadele ettim ve bu yarismaninda bana uygun oldugunu düşünerek katılmak istedim. Yeteneklerimi sergileyip basarilarima bir yenisini daha eklemek istiyorum.' şeklinde anlatmıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.