1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'da Büyük Sürpriz!
Survivor'da Büyük Sürpriz!

Survivor'da Büyük Sürpriz!

Elenen isim....

A+A-

Survivor’da büyük sürpriz! Bu hafta elenen isim belli oldu

Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışmasında bu hafta kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Survivor'da bu hafta elenen isim Nihal oldu.

Survivor’da  kıyasıya mücadele devam etti ve kritik eleme bir hayli gergin geçti. SMS oylamasının sonuçlarına göre Survivor’da bu hafta elenen isim Nihal Candan oldu.

 
NİHAL CANDAN KİMDİR?
 
Aslen Mersinli olan Nihal Candan, 1995 doğumludur. Beykent Üniversitesi’nin Hukuk fakültesinde eğitim gören Nihal Candan, 16 Ekim 2014 tarihindeki Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılmış ve jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır. Yarışmada yaşadığı tartışmaları ve sivri diliyle tanınan Nihal Candan, sonrasında İşte Benim Stilim ve aynı yarışmanın All star formatında boy göstermiştir.
Bu haftaki dokunulmazlık, hem sağlık sorunları hem de performansları nedeni ile takımlarından fazlasıyla kişi eksilen Ünlüler için son derece önemliydi. Tüm güçlerini ortaya koyan Ünlüler başarılı bir sonuç elde etmişler ve bu hafta dokunulmazlığı kazanarak takımlarını korumuşlardı.
 
Elemeye kalan isimler, bireysel dokunulmazlığını kazanan İbrahim ve Gönüllüler takımıtarafından belirlendi. Takım olarak yapılan oylamada Gizem Kerimoğlu'nun ismi söylenirken, bireysel dokunulmazlık alan İbrahim ise Nihal'in ismini vermişti. Nihal ve Gizem Kerimoğlu'nun yanına SMS oylamasında 1. olarak seçilen Semih'in seçtiği Gizem Memiç de 3. aday olarak dahil oldu.
 
Dokunulmazlık Oyununun kritiklerinin yapıldığı konsey her zamanki gibi yüzleşmeler ve tartışmalarla bir hayli gergin geçti. İzleyenlere heyecan dolu anlar yaşatan ödül oyunu ve konseyin ardından yarışmadan elenen isim açıklandı.
 
Survivor'a ve adaya bu hafta veda eden isim ise Nihal oldu.
 
TV8'de izlenme rekorları kıran ve seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Survivor'da Ünlüler ve Gönüllüler arasındaki kıyasıya mücadele devam ediyor. Dokunulmazlık ve konsey heyecanının ardından yarışmaya bu hafta kimin veda edeceği belli oldu.
 
Yarışmanın her iki takımında da bölünmelerin olduğu gözlemlense de Gönüllüler takımı arasındaki bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyunlarında, hem de konseyde sık sık hissediliyor.
 
'Semih-Gizem ve diğerleri' olarak anılan Gönüllüler takımının karşı karşıya geldiği konsey, bu hissi doğrular nitelikteydi.
 
Önceki hafta arkadaşları tarafından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu ikilisi, bu hafta kendi istekleri ile oyuna dahil olmadı ve bu durum, Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu.
 
Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve yaşananları ''bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum'' diye nitelendirdi.
 
KONSEYDE GERGİN ANLAR
 
Survivor'da her iki takımda da bölünmeler var ancak Gönüllüler takımı arasındaki bu bölünmenin çok daha keskin olduğu hem dokunulmazlık oyununda hem de konseyde sık sık hissediliyor. Bu haftaki konseyde de değişiklik olmadı, Semih-Gizem ve diğerleri olarak anılan Gönüllüler takımı yine karşı karşıya geldi. Geçtiğimiz hafta arkadaşları taraflarından oyun dışı bırakılan Semih Öztürk ve Gizem Kerimoğlu, bu hafta kendi istekleriyle oyuna dahil olmayınca Gönüllüler takımının diğer üyelerinin sert eleştirilerine hedef oldu. Survivor'ın hem sunucusu hem de yapımcısı Acun Ilıcalı da böyle bir durumla daha önce karşılaşmadığını ifade etti ve "Bir takımın ikiye bölünmesinin çok daha üstüne çıkmış bir durum" diyerek durumun ne kadar sıradışı olduğuna vurgu yaptı.
 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.