1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Survivor'de büyük sürpriz!
Survivor'de büyük sürpriz!

Survivor'de büyük sürpriz!

İşte elenen o isim...

A+A-

Survivor'da eleme heyecanının yaşandığı akşamda Eda Akkaya, adaya veda eden isim oldu.

Survivor 2016 Ünlüler-Gönüllüler’de 22 Mart Salı akşamı eleme heyecanı yaşandı. Dokunulmazlık yarışmasında kaybeden Ünlüler takımından Eda Akkaya adaya veda eden kişi oldu.

SMS’te birinci olan isim Yattara oldu.  Survivor’da geçtiğimiz hafta Seda Tetik, sağlık problemleri nedenleriyle yarışmadan ayrılmak durumunda kalmıştı.

1-137.jpeg

 TV8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler 2016 Yarışmasında geçtiğimiz haftaki SMS sıralaması açıklandı.  Ancak Acun'un yaptığı bir açıklama ile tüm dengeler değişti. Survivor’da sakatlık geçiren Seda Tetik, yarışmadan ayrılmak zorunda kaldı.  SMS sıralamasına göre Atakan 1. sırada yer alırken Ezgi büyük bir sürpriz yaparak 2. sırada yer aldı.
 
Seda, yapılan tektikler sonrasında yarışmaya devam edemeyeceği açıklandı. Seda’nın yarışmaya devam edememesi sebebiyle bu hafta Ünlülerde eleme yapılmadı. Seda’nın sağlığında bir sorun olmasaydı daha önce elemeye kalan Ezgi ve Yılmaz Morgül arasına Atakan’ın söyleyeceği bir isim daha eklenecekti. Atakan’ın Nagihan’ı söylemesi beklendiği için Nagihan-Yılmaz-Ezgi arasındaki elemede Survivor’a Yılmaz Morgül’ün veda etmesi gerekecekti.

 

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.