1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TAKIMIMA GÜVENİYORUM
TAKIMIMA GÜVENİYORUM

TAKIMIMA GÜVENİYORUM

Mehmet Ali Özgürgün, Cihangir’in zor günleri atlattığını ikinci yarıda daha da iyi olacaklarını belirtti:

A+A-

 

Ligin son 3 haftasında yakaladığı çıkış sonrası hem puan, hem de moral olarak iyi noktaya gelen Cihangir’de, Teknik Direktör Mehmet Ali Özgürgün, takımına ligin ikinci devresinde sonsuz güvendiğini belirtti. Ligin ilk devresini ve ikinci devreye yönelik düşüncelerini Diyalog spor servisine aktaran Özgürgün, iyi bir çıkış yakaladıklarını, bu çıkışı ise ligin ikinci devresinde sürdürmek zorunda olduklarının altını çizdi.

Zorlu dönemlerden geçtik

Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün Diyalog'a yaptığı değerlendirmede, göreve geldikleri dönem dahil zor ve sıkıntılı bir durumla iç içe olduklarını, zamana ihtiyaçları olduğunu bildiklerini, bunu hem yönetim hem de oyuncu grubu ile paylaştıktan sonra kolları sıvadıklarını vurguladı. Takımı aldığı dönem fizik açısından oyuncular üzerinde sıkıntıların olduğunu belirten Özgürgün, maçların oynandığı dönemde ise bu sorunları gidermenin zor olduğunu belirtti. Serdarlı maçı sonrası ciddi anlamda bir takım olumlu sonuçların ortaya çıkmaya başladığını da belirten Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, son üç haftaki galibiyetlerle ise bu çıkışı taçlandırdıklarını aktardı.

Lapta ve Gönyeli maçlarında şansızdık

Ligin altıncı haftasında deplasmanda oynanan Gönyeli maçı yanında yine deplasmanda oynanan sekizinci haftadaki Lapta karşılaşmalarında şansızlık yada talihsizliklerin kendilerini ciddi anlamda etkilediğini belirten Özgürgün, iki maçta bıraktıkları 4 puana ciddi anlamda üzüldüklerini belirtti. Sonrasındaki Cihangir takımının yakaladığı çıkışın rastlantı olmadığını belirten Mehmet Ali Özgürgün, hafta beş gün çalıştıklarını maç toplantısı ve maç günü ile birlikte toplamda yedi gün birlikte olduklarını aktaran tecrübeli adam bu birlikteliğin ise artık olumlu yansıdığını vurguladı.

Devam etmemiz lazım

Ligin ilk devresinin bitmesine üzüldüklerini aktaran Cihangir Teknik Direktörü Mehmet Ali Özgürgün, yakaladıkları çıkış sonrası ligi tamamlanmasından çıkışın durması adına üzüldüklerini belirtti. Her ne olursa olsun çıkışın ligin ikinci devresinde devam etmesi gerektiğini belirten Özgürgün, bu konuda ise oyuncularına güvenin tam olduğunu vurguladı. Transfer konusunda ise etkili ve nokta transfer yapmak zorunda olduklarını aktaran Özgürgün, şu an için gündemlerinde Cahit Solkanat’ın olduğunu görüşmelerin sürdüğünü olması halinde ise çok iyi tanıdığı ve güvendiği bu ismin takıma dahil edilmesi halinde iyi bir transferin gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.