1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. TANIŞMA HİKAYELERİ ŞAŞIRTTI
TANIŞMA HİKAYELERİ ŞAŞIRTTI

TANIŞMA HİKAYELERİ ŞAŞIRTTI

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'dan samimi itiraf...

A+A-

Usta oyuncu Erdal Özyağcılar'dan samimi itiraf...

Saba Tümer'le Bu Gece programına konuk olan usta oyuncu özel hayatı ile ilgili samimi itiraflarda bulundu. Saba Tümer'in; "Güzin Hanım'ı ilk gördüğünüz de tamam bu kadın benim evleneceğim kadın demişsiniz doğru mu?" sorusuna Özyağcılar, oldukça samimi bir evet cevabını verdi. Ünü oyuncu, "Bu enteresan bir şey nasıl anlatılır bilmiyorum. Anlatılamaz, dillendirilemez. Onu bedenen söylemiyorsun ruhen söylüyorsun bir anda çıkıyor" açıklamasını yaptı.

"GÜZİN'İN AYAKLARINA BAKTIM"

"Ayak meraklısı bir insanım" diyen Özyağcılar yıllar önce yaşadığı ilginç bir anısını seyirci ile paylaştı. "Ben ayak meraklısı olduğum için Mustafa Alabora'ya 'Ben Güzin'den çok hoşlanıyorum ama ayakları güzel mi acaba?' dedim" diyen Özyağcılar, "Mustafa Alabora, Ertuğ Koruyan, Erdoğan Akduman, Güzin'i tuttular ve sıranın üzerine yatırdılar. Çizmelerini çıkardılar. Güzin çırpınıyor orada 'Ne yapıyorsunuz?' diye, ayaklarına baktım ve güzelmiş dedim" dedi, stüdyoda keyifli dakikalar yaşandı.

"GÜZİN'E BURSA'DAN KAR GETİRDİM, FENALIK GEÇİRDİ"

Saba Tümer'in; "Güzin Hanım'a çok güzel notlar yazarmışsınız, romantikmişsiniz, neler yazıyorsunuz?" sorusuna Özyağcılar, "Şu anda çıkmıyor o anlık çıkıyor, mesela bir şey yazmışım 'Sen geldin evim geldi sandım' bu çok hoşuna gitti mesela" dedi. Programda Güzin Hanım'a yaptığı bir sürprizi de anlatan Erdal Özyağcılar, "Ben Bursalıyım, Güzin'le flört çok ciddi durumlara geldi ve 'Sana ne getireyim Bursa'dan?' dedim hiçbir şey getirme dedi. Kar getireyim mi deyince güldü. Babaannemin termosu vardı, Uludağ'a çıktım, kar doldurdum termosa. Hemen geldim daha ders bitmemiş, Güzin çıktı gel dedim termosu açtım bak sana kar getirdim dedim Güzin fenalık geçirdi" diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.