1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. Tim Cook 'müjde'yi verdi: 'Hazır olun, yeni bir şeyler geliyor
Tim Cook 'müjde'yi verdi: 'Hazır olun, yeni bir şeyler geliyor

Tim Cook 'müjde'yi verdi: 'Hazır olun, yeni bir şeyler geliyor

Tim Cook 'müjde'yi verdi: 'Hazır olun, yeni bir şeyler geliyor

A+A-

Tim Cook, Apple'ın 2021 planlarının Apple hayranlarını bir hayli heyecanlandıracağını ifade etti. Peki, bu ne demek? Apple, 2021 yılında kullanıcılarını nelerle şaşırtabilir?

Tim Cook, Apple hayranlarını sevindirecek bir açıklama yaparak, 2021'de Apple'dan yeni şeyler bekleyebilecekleri konusundan hazırlıklı olmalarını müjdeledi. Peki, bu ne anlama geliyor?

CHIP Online'ın aktardığına göre, 2021 yılında yeni bir iPhone serisi göreceğiz; iPhone 13 serisi bu yılın son çeyreğinde tanıtılacak. Öte yandan yeni bir MacBook da piyasaya çıkacak. Cook'un sözünü ettiği tahminleri arasında dizüstü bilgisayarlarında Touch Bar'ı kaldırmak yer alıyor. Buna ilişkin sızıntılar mevcut. Ayrıca Microsoft'un önceki gün yayınladığı Surface tanıtımım videosu üzere MacBook'larını tamamen dokunmatik ekranla donatacağını da küçük bir ihtimal de olsa düşünülüyor. 

Bunların yanı sıra MacBook Air 2021'nin ve yeni bir iMac'in de piyasaya çıkması bekleniyor. Ancak bunların dışında bir yenilik görecek miyiz? Apple, yıllardır stokladığı patent örneklerinden şaşırtıcı bir seçki yaparsa, elbette bu heyecan verici olabilir.

Cumhuriyet

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.