1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Türk Erkeklerini Beğendiğini İtiraf Etti
Türk Erkeklerini Beğendiğini İtiraf Etti

Türk Erkeklerini Beğendiğini İtiraf Etti

Türk Erkeklerini Beğendiğini İtiraf Etti

A+A-

Rusya'da Türk tekstilcilerin Pro Fashion Masters yarışması için düzenlediği tanıtım gecesi Rus yıldızlarının akınına uğradı. Geceye katılan ve "Kızıl Ajan" olarak bilinen İş kadını Anna Chapman dikkat çekici açıklamalar yaptı.

"Kızıl Ajan" olarak tanınan ve tekstil sektörüne adım atan Anna Chapman da Rusya'da henüz çok fazla kendi üretimi kumaş bulunmadığını dolayısıyla çoğunlukla Türkiye'den aldıklarını belirtti. Chapman, "Türkiye her şeyden önce bize çok yakın ve gümrükleme çok rahat. Örneğin Çin'den gelen bir ürünün bize ulaşması çok uzun zaman alıyor, oysa biz fast fashion yani çok çabuk değişen trend koleksiyonlar yapıyoruz. Dolayısıyla her şeyin çok çabuk olması gerekiyor.

Birçok Türk üretici Moskova'ya çok kolay geliyor, burada ofis açıyor. Bizim için çok kolay çalışma şartları sunuyorlar. Ayrıca bir birimizin dilini çok iyi anlıyoruz. Rusların yarısı Türkçe, Türklerin yarısı Rusça konuşuyor. Ayrıca kumaşların kalitesi de çok yüksek. Türkiye'ye çok sık gidiyorum. Neredeyse üç ayda bir Türkiye'ye gidiyorum. Türk ürünlerinin hepsini seviyorum. Orada tatil yapmayı seviyorum ve ayrıca Türk erkeklerini çok beğeniyorum" dedi.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.