1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI
TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI

TÜRKİYE ÇEK CUMHURİYETİ MAÇI

Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı hangi kanalda?

A+A-

EURO 2016 Avrupa Şampiyonası’na katılabilmek için bu akşam mutlak galibiyet alması gereken milli takımımız, saat 21.45’te Kadıköy Şükrü Saracoğlu Stadı’nda sahaya çıkıyor. Türkiye Çek Cumhuriyeti maçı bu akşam Show TV’den naklen yayınlanacak.

2016’da yapılacak Avrupa Kupası’na katılma mücadelesi veren A milli futbol takımımız, çıkma şansını artırabilmek için Hollanda’yı deviren Çek Cumhuriyeti ile karşılaşıyor. Mustafa Pektemek, Burak Yılmaz ve Volkan Demirel gibi isimlerin sahada yer alamayacak olması antrenör Fatih Terim’i düşündürüyor.

Milli yıldızlar, mutlak galibiyet alması gereken maç için oldukça istekli. Fatih Terim yaptığı açıklamada, “Gökhan Töre’yi kadroya aldım daha sonra çıkarttım, bunun üzerine çocuk gibi ağladı. Takımdaki oyuncularımız maç için çok hırslı, hepsine güveniyorum” dedi.

26290966.jpg

Maç için bu sabah son antremanını yapan milli takımda bulunan sakatlar, 13 Ekim’de oynanacak olan Letonya maçına kadar iyileşecek.

26290967.jpg

Türkiye’nin bugünkü Çek Cumhuriyeti ve 13 Ekim’de oynayacağı Letonya maçı kadrosu:

Kaleciler: Volkan Demirel, Tolga Zengin, Volkan Babacan

Defans: Tarık Çamdal, Gökhan Gönül, Kaan Ayhan, Ersan Gülüm, Semih Kaya, Ümit Kurt, Ömer Toprak, Caner Erkin, İsmail Köybaşı

Orta saha: Selçuk İnan, Bilal Kısa, Oğuzhan Özyakup, Mehmet Topal, Ozan Tufan, Olcan Adın, Gökhan Töre, Olcay Şahan, Arda Turan, Güray Vural, Hakan Çalhanoğlu

Forvet: Burak Yılmaz, Umut Bulut, Mustafa Pektemek

Çek Cumhuriyetinin muhtemel kadrosu ise şöyle:

Petr Cech, Pavel Kaderabek, Michal Kadlec, Ladislav Krejci, Borek Dockal, Tomas Rosicky, Lukas Vacha, Vladimir Darida, David Lafata, Vaclav Pilar ve Daniel Kolar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.