1. HABERLER

  2. SPOR

  3. TÜRKİYE-HOLLANDA MUHTEMEL 11'LER
TÜRKİYE-HOLLANDA MUHTEMEL 11'LER

TÜRKİYE-HOLLANDA MUHTEMEL 11'LER

Türkiye A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki...

A+A-

Türkiye A Milli Futbol Takımı, FIFA 2014 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri D Grubu'ndaki onuncu ve son maçında Hollanda ile karşılaşacak. Mücadele saat 21.00'den itibaren Star TV'den naklen ekranlara gelecek.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda bu akşam saat 21.00'de başlayacak maçı Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Olegario Benquerença yönetecek. Benquerença'nın yardımcılıklarını Ricardo Jorge Ferreira Santos ile Joao Ferreira Dos Santos yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Carlos Miguel Taborda Xistra olacak.

D Grubu'nda oynadığı 9 maçtan topladığı 25 puanla 2014 Dünya Kupası finallerine gitmeyi garantileyen Hollanda'nın prestij maçı olarak gördüğü mücadelede Türkiye, kazanarak grup ikincisi olmayı ve finaller için play - off oynamayı hedefliyor.

TAKIMLARIN 11'LERİ BELLİ OLDU

Bu arada Türkiye ile Hollanda arasında oynanacak zorlu 90 dakikanın ilk 11'leri de belli oldu. Türkiye'de, Estonya maçında gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Caner Erkin'in yerine Hasan Ali Kaldırım'ın görev yapacağı belirtildi.

Takımların 11'leri şöyle:

Stat: Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu
Hakemler: Olegario Benquerença, Ricardo Jorge Ferreira Santos, Joao Ferreira Dos Santos (Portekiz)

Türkiye: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Semih, Ömer Toprak, Hasan Ali Kaldırım, Mehmet Topal, Selçuk İnan, Arda Turan, Gökhan Töre, Burak Yılmaz, Umut Bulut

Hollanda: Vorm, Janmaat, Vlaar, Martins, Blind, Clasie, Sneijder, Fer, Robben, van Persie, Lens

FATİH TERİM'İN 96. MAÇI

Hollanda karşılaşması Türkiye A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim'in ay - yıldızlıların başında çıkacağı 96. milli maç olacak.

27 Ekim 1993'te İstanbul'da oynanan ve 2-1 kazanılan Polonya maçı ile birlikte Türkiye A Milli Takım teknik direktörlüğüne başlayan Fatih Terim yönetiminde A Milliler 46 galibiyet, 26 beraberlik, 23 de mağlubiyet alırken 148 gol atma başarısı gösterdi. Terim, en çok milli maça çıkan A Milli Takım teknik direktörü unvanını da elinde bulunduruyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.