1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Türkiye'de Bir Gazeteci Kar Topu Oynarken Öldürüldü!
Türkiye'de Bir Gazeteci Kar Topu Oynarken Öldürüldü!

Türkiye'de Bir Gazeteci Kar Topu Oynarken Öldürüldü!

Ve son sözü;

A+A-

 

Gazeteci-yazar Nuh Köklü, Kadıköy'de arkadaşlarıyla kar topu oynarken bıçaklı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

Gazeteci Nuh Köklü ile arkadaşları ile saat 22:00 sularında Kadıköy'ün Yeldeğirmeni Semti'nde bulunan Dayanışma Evi'nden çıkıp kar topu oynadı. Bu sırada, Köklü'nün attığı kar toplarından biri çevredeki bir esnafın dükkanına çıkan esnaf, Nuh Köklü ve arkadaşlarına sopa ve bıçakla saldırdı.

Olay sırasında yere düşen bir arkadaşına yardım etmek isterken kalbinden yaralanan Nuh Köklü, kaldırıldığı Haydarpaşa Numune Hastanesi'nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Köklü'nün naaşının Ankara 'ya gönderileceği öğrenildi.

Köklü'nün üyesi olduğu Yeldeğirmeni Dayanışması olayla ilgili şu açıklamayı yaptı: " Akşam saatlerinde, Yeldeğirmeni Dayanışması'ndan 10-15 kişilik bir arkadaş grubu olarak kar topu oynamaya çıktık. Karakolhane Caddesi sokaklarında birbirimizle şakalaşırken bir anda dükkanının camına kar topu gelen esnaf, önce sopayla ardından ekmek bıçağıyla öldürme kastıyla üzerimize saldırarak, canımız Nuh Köklü arkadaşımızı bıçaklayarak bizden ayırdı. Canımız yanıyor, içimiz kanıyor! Bu bir nefret cinayetidir. Dayanışma olarak yasilan ediyoruz. Nuh'un son sözü: "Ne olur bu bir rüya olsun..."

Etiketler : ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.