1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'ULAN İSTANBUL'UN OYUNCUSU 'KİRAZ MEVSİMİ'NE TRANSFER OLDU!
'ULAN İSTANBUL'UN OYUNCUSU 'KİRAZ MEVSİMİ'NE TRANSFER OLDU!

'ULAN İSTANBUL'UN OYUNCUSU 'KİRAZ MEVSİMİ'NE TRANSFER OLDU!

'ULAN İSTANBUL'UN OYUNCUSU 'KİRAZ MEVSİMİ'NE TRANSFER OLDU!

A+A-

'Ulan İstanbul' dizisinde Şehriban karakterini canlandıran Zeynep Kankonde Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna katıldı.

Fox TV'nin başrollerini Özge Gürel ve Serkan Çayoğlu'nun paylaştığı dizi 'Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna yeni bir oyuncu katıldı.

TV yayınına veda ettikten sonra bir süre internet üzerinden izleyiciyle buluşan ve internet yayını da sonra eren 'Ulan İstanbul ' dizisinde Şehriban karakterini canlandıran Zeynep Kankonde Kiraz Mevsimi'nin kadrosuna katıldı. Kankonde kadroya katıldığını Twitter hesabından duyurdu.

ULAN İSTANBUL'UN BİTİŞİNİ ŞEBNEM BOZOKLU DUYURMUŞTU

Başrollerini Şebnem Bozoklu ile Uğur Polat'ın paylaştığı "Ulan İstanbul"un dijital mecradaki yayını bittiği iddiaları doğru çıkmış, Şebnem Bozoklu önceki gün "Küçük bir veda yazısı" başlığıyla haberi sosyal medyadan vermişti. Bozoklu'nun Instagram hesabından yaptığı paylaşım ise şöyleydi:

"Tam 39 bölüm boyunca destek olan, beğenen, izleyen, eleştiren, bağrına basan sevircimize çok teşekkür ederiz. Ulan İstanbul'u bir senelik yolculuğunda hiç bırakmadınız. kendi adıma bayıldığım ve her zaman güzel hatırlayacağım bir iş oldu Ulan İstanbul. Yapımcımız Ayşe Durmaz, uygulayıcı yapımcımız Ayşıl Tay, yönetmenimiz Murat Onbul, ikinci yönetmenimiz Şevki Es, görüntü yönetmenimiz Serdar Ünlütürk, sanat yönetmenimiz Murat Güney, tüm oyuncu ve teknik, artistik ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim.

Sizlerle çalışmak harikaydı. Ve tekrar şahane seyircilerimiz; kusurumuz olduysa affola... Büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden öperim. Saygı ve sevgiyle..."

28398057.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.