1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Ünlü mankenin kafa derisini yüzmüşler!
Ünlü mankenin kafa derisini yüzmüşler!

Ünlü mankenin kafa derisini yüzmüşler!

Otopsi raporunda ürküten detaylar...

A+A-

2016 yılında Batı Hollywood'da 2 aylık kızının gözleri önünde öldürülen manken Iana Kasian'ın otopsi raporunda kan donduran detaylar ortaya çıktı.

Mankenin ölümüyle ilgili otopsi raporunda, genç kadının kafa derisinin yüzüldüğü, sağ kulağının koparıldığı ve vücudundaki bütün kanın akıtıldığı ifade edildi.

OTOPSİ RAPORUNDA ÜRKÜTEN DETAYLAR
 
2016 mayısında Batı Hollywood'da öldürülen manken Iana Kasian'ın yeni ortaya çıkan otopsi raporu, görenleri şoke etti. 30 yaşındaki Ukraynalı mankenin 2 aylık kızının yanında bulunan cesedinin, kafa derisinin yüzüldüğü, sağ kulağının koparıldığı ve vücudundaki bütün kanın akıtıldığı ifade edildi. Ayrıca çenesinde de ısırık izleri tespit edildi.
BİRİNCİ ÖLÜM SEBEBİ KAN KAYBI
 
Raporda kan kaybı, kadının birinci ölüm sebebi olarak; kafasına sert bir cisimle vurulması da ikinci ölüm sebebi olarak belirtildi.
SEVGİLİSİ SUÇLANIYOR
 
Olayla ilgili suçlanan isim, vahşice öldürülen kadının 36 yaşındaki sevgilisi ve çocuğunun babası Blake Leibel. Kanadalı bir emlak zengininin oğlu Leibel, film yönetmeni ve çizgi roman yazarı. Yazdığı 'Syndrome' (Sendrom) isimli kitapta, boğaz kesen ve kurbanlarının kanını akıtan bir seri katil yer alıyor. Suçlu bulunması halinde idam cezası alabilecek olan Leibel, iddiaları reddediyor.

 

--3097829.jpeg

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.