1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. WhatsApp, Facebook ve Instagram’da erişim sorunu bitti!
WhatsApp, Facebook ve Instagram’da erişim sorunu bitti!

WhatsApp, Facebook ve Instagram’da erişim sorunu bitti!

WhatsApp, Facebook ve Instagram’da erişim sorunu bitti!

A+A-

Milyonlarca kullanıcı WhatsApp, Facebook ve Instagram'da erişim sorunu yaşanmasıyla birlikte isyan etmişti. Neyseki güzel haber geldi. Sosyal paylaşım sitesi Facebook ile şirkete ait Instagram ve WhatsApp uygulamalarında sabah saatlerinden bu yana yaşanan erişim sıkıntısı sona erdi.

Facebook, Instagram ve WhatsApp internet sitelerinde saat 06.30’dan bu yana görülen erişim aksaklıkları saat 16.00’dan itibaren normale dönmüş görünüyor. Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve Instagram’a sabah saatlerinden bu yana erişim sağlanamazken, paylaşım akışları yenilenemiyordu. Ayrıca WhatsApp üzerinden de mesaj alışverişi yapılamıyordu.

Erişim aksaklığı ABD’nin kuzeydoğusu, Avrupa ve Asya’da Filipinler’de yoğunlaşmıştı. Aksaklığa neyin sebep olduğu bilinmiyor.

Facebook, Instagram ve WhatsApp’a geçen ay 4 saat boyunca erişim kesilmişti. Şirket kesintinin server konfigürasyonundaki değişiklikten kaynaklandığını belirtmişti.

Instagram’ı 2012’de, WhatsApp’ı 2014’te bünyesine katan Facebook’un, dünya genelinde 1 milyar 520 milyon aktif kullanıcısı bulunuyor.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.