1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yapımcılar kararını verdi!
Yapımcılar kararını verdi!

Yapımcılar kararını verdi!

Talat Bulut...

A+A-

56 yapımcı ve yönetmen Yasak Elma dizisindeki taciz iddiaları hakkında basın duyurusu yayınladı. Duyurudaki yapımcı ve yönetmenler "Bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğiz" diyerek Talat Bulut'a tepkilerini belli etti.

Yasak Elma dizisinin başrol oyuncularından Talat Bulut'un, sette kostüm sorumlusu olarak çalışan genç kadını kravatını düzelttiği esnada dudağından öptüğü haberlerinin ardından diziye veda edip etmeyeceği konuşulmaya başlanmıştı. Yapımcı ve yönetmenler taciz iddiaları hakkında basın duyurusu yayınladı.

"SETLERDE TACİZ VE İSTİSMARIN SON BULMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ"

"Türkiye sinema sektörüne emek veren yapımcı ve yönetmenler olarak, ülkemizde her alanda olduğu gibi, sektörümüzde de kadın çalışanlara yönelik taciz ve istismar olayları yaşandığını biliyoruz ve setlerimizde bu olayların son bulması için elimizden geleni yapıyoruz.

Yasak Elma adlı televizyon dizisinin başrol oyuncusu Talat Bulut'un, sette bir kostüm asistanını taciz ettiğini, kostüm asistanı genç kadının süreci yargıya yansıtma kararıyla birlikte öğrendik.

"ADI TACİZE KARIŞMIŞ KİŞİLERLE DEVAM ETMEYECEĞİZ"

Bizler, Türkiye toplumunda taciz ve istismar vakalarını ifşa etmenin kadınlar için ne kadar zor olduğunu biliyoruz, 'kadının beyanı esastır' ilkesine inanıyoruz. Yargıya taşınmakta olan bu taciz vakasında, kostüm asistanı arkadaşımızın yanında olduğumuzu, bundan sonra filmlerimizde adı tacize karışmış isimlere yer vermeyeceğimizi kamuoyu önünde açıklıyoruz. Sektörümüzde kadına yönelik şiddet, taciz ve istismarın takipçisiyiz, kamera önündeki ve arkasındaki bütün kadın arkadaşlarımızın yanındayız."

Saygılarımızla…
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.