1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. 'Yedin Bizi Evladım!'
'Yedin Bizi Evladım!'

'Yedin Bizi Evladım!'

İbo'dan oğlu İdo Tatlıses'e 'yedin bizi evladım'

A+A-

İbrahim Tatlıses, önceki gün EXPO 2016 kapsamında konser veren oğlu İdo’ya sosyal medya üzerinden övgü yağdırdı.
Babası İbrahim Tatlıses’in izinden yürüyüp müzik dünyasına adım atan İdo Tatlıses, önceki akşam Antalya’da düzenlenen EXPO 2016 kapsamında sahnedeydi.
Annesi Derya Tuna’nın da izlediği ve bol bol fotoğraf çektiği halk konserine gösterilen ilgi, genç şarkıcının yüzünü güldürdü. İbrahim Tatlıses de oğlunun başarısını bir sosyal medya mesajıyla kutladı. Ünlü türkücü, Instagram’a İdo’nun görüntüsünü yükleyip altına şunları yazdı:
AFERİM OĞLUMA

“Bir haftadır bizi yedin bitirdin, ‘Çok heyecanlıyım baba, bildiğin gibi değil’ falan filan. Bu mu heyecanın? Maşallah yedin evladım bizi yedin. Daha sen dünyada yokken, 30 sene önce orada sahneye çıktım. Ne farkın var benden, söyle bakayım İdo efendi.
Senin o çıktığın sahneye kaç kişi çıkabiliyor, onu da düşün. Oraya çıkmak büyük cesaret ister, oradaki seyirciden ve sevenlerinden tam not alman da çok önemlidir. Hem de sahne tecrüben olmamasına rağmen.
Tek avantajın ara sıra beni sahnede izlemiş olman. Sağ olasın, beni mahçup etmedim, gururlandırdın. Aferim oğluma! Çok teşekkür ederim, seni seviyorum evlat. Hayattaki ve sahnedeki başarın daim olsun oğlum.”

57daa7eb67b0a92960a9f0be.jpg

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.