1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. YENİ İPHONE İŞTE BÖYLE OLACAK
YENİ İPHONE İŞTE BÖYLE OLACAK

YENİ İPHONE İŞTE BÖYLE OLACAK

Yeni iPhone işte böyle olacak

A+A-

Apple’ın bir süredir konuşulan yeni iPhone’uyla ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. DigiTimes’a göre Apple’ın yeni iPhone’unun ekranı çok daha geniş olacak.

Yeni iPhone’la tanışmamıza daha aylar var; ancak şimdiden pek çok kaynak yeni iPhone’larla ilgili beklentilerini göstermeye başladı bile. Apple’a yakınlığıyla bilinen DigiTimes’a göre eylül ayında tanıtılması beklenen yeni iPhone’un ekranı önceki iPhone’lara kıyasla çok daha geniş olacak. Bu da Apple’ın Samsung ve HTC’den geri durmayacağı ve 5 inç’lik bir iPhone’la kullanıcılarının karşısına çıkabileceği şeklinde yorumlandı.

İsmi henüz netleşmeyen iPhone’un daha ince bir tasarıma sahip olması halinde tıpkı iPad Air’de olduğu gibi isminin iPhone Air olması da söz konusu. Ancak bu konuda fikir birliğine varmak mümkün olmadığından eylül ayı geldiğinde ancak cihazın ismine vakıf olabileceğiz.

iPad de genişleyecek

iPhone dışında yine gelecek yıl tanıtılması beklenen yeni iPad’in de gelmiş geçmiş en geniş ekranlı iPad olacağı konuşuluyor; çünkü Apple’ın bir süredir geniş ekranlı tablet istediği ve standart ölçü olan 9.7 inç yerine daha geniş bir ekranın, 12.2 inç’lik bir ekranı tercih edebileceği düşünülüyor.

 

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.