1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. YENİ İŞ YENİ AŞK!
YENİ İŞ YENİ AŞK!

YENİ İŞ YENİ AŞK!

Popçu Murat Dalkılıç'ın eski sevgilisi oyuncu Merve Boluğur, senaryoyu değiştirdi! Bu kez kalbini yeni rol arkadaşı Engin Öztürk'e kaptırdı.

A+A-

Yaz tatilini popçu Murat Dalkılıç ile birlikte Bodrum'da geçiren güzel oyuncu Merve Boluğur'a yeni sezon uğurlu geldi. Murat Dalkılıç'ı çoktan unutan Boluğur, şu sıralar hem aşk hayatında hem de iş hayatında hareketli günler yaşıyor. Biten dizisinin ardından 'Muhteşem Yüzyıl'ın kadrosuna katılan Boluğur, yeni rolü için 8 kilo almayı kabul ederek gündeme gelmişti. Güzel oyuncunun yeni diziyle birlikte yeni bir aşka yelken açtığı da ortaya çıktı.

ŞİMDİLİK GİZLİ YAŞIYORLAR
Merve Boluğur'un yeni yakışlısı ise aynı diziye bu sezon katılan oyuncu Engin Öztürk. İddialara göre iki haftadır süren çekimlerde yakınlaşan ikili, bir anda yıldırım aşkına tutuldu. İlişkilerini şimdilik gizli yaşamayı tercih eden Boluğur ve Öztürk, set dışında da sürekli bir araya geliyor. İkilinin buluşmak için popüler mekanlar yerine bilinmeyen yerleri tercih ettikleri öğrenildi.

Merve Boluğur işadamı Burak Mursaloğlu'ndan ayrıldıktan sonra popçu Murat Dalkılıç'la birlikte olmuştu. İkilinin Bodrum kaçamağı objektiflere böyle yansımıştı.

Takvim

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.