1. HABERLER

  2. SPOR

  3. YENİCAMİ’YE HEZİMET 1-5
YENİCAMİ’YE HEZİMET 1-5

YENİCAMİ’YE HEZİMET 1-5

Teknik adam Turan Altay’ın oyun dışına gönderildiği maçta, Adil ve Serkan da kırmızı kart görünce Yenicami maçı 9 kişi ile tamamladı

A+A-

YER: Lefkoşa Atatürk Stadı.

HAKEMLER: Kerem Eran-Evren Karademir-Mehmet Tarım

YENİCAMİ: Yusuf-Serkan-Serhan-Neval(Çağdaş dk.46)-H.Turan-Ünal-Adil-H.Sadıklar-Esin(Behiç dk.53)-Batshi(Erdoğ dk.70)-Erbay

CİHANGİR: Raif-Ertan-Turgut-Burak-Osman(Ali dk.67)-Hasan-Özgür(Mikail dk.65)-Mete-Fırat-Chibuzor-Yannick. 

GOLLER: Dk.2 Fırat, dk.44 Yannick, dk.52-74 Mete, dk.63 Chibuzor(CİHANGİR)

Dk. 81 H.Turan(YENİCAMİ)

KIRMZI KART: Dk.23 Adil, dk.42 Serkan(YENİCAMİ)

 

Abdullah ZAİFOĞLU

K-PET Süper Ligi’nde büyük bir puan farkı ile lider durumda bulunan Yenicami, ikinci yarının en başarılı takımı Cihangir karşısında 5-1 gibi farklı bir mağlubiyet  aldı. 

22. dakikada gelişen Cihangir atağında Serkan’ın topu ellediği gerekçesiyle hakem rakip ceza alanının hemen dışında serbest vuruş verdi. Atışı kullanan Fırat topu köşeden ağlara yollayarak Cihangir’i deplasmanda 1-0 öne geçirdi.

19. dakikada Cihangir’den Osman 20 metreden çok sert vurdu, kaleci Yusuf topa iki hamlede sahip oldu.

23. dakikada Adil rakibine faul yaptığı gerekçesiyle sarı kart gördü. Sonrasında hakemle girdiği diyalog sonrasında ikinci sarı kartla oyun dışına gönderildi.  

32. dakikada Yenicami teknik adamı Turan Altay itirazlarını sürdürdüğü gerekçesiyle hakem tarafından oyun alanının dışına gönderildi.

42. dakikada gelişen Yenicami atağında Serkan rakip ceza alanının dışında düşürüldü. Hakem bu hareketi faul olarak değerlendirdi. Pozisyona itiraz eden Serkan itirazlarda bulununca ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

44. dakikada çok ani gelişen Cihangir atağında Yenicami defansı az adamla yakalandı. Topla ceza alanına giren Yannick sert bir vuruşla skoru 2-0 yaptı.

52. dakikada fark 3’e çıktı. Bu dakikada topla rakip ceza yayı içinde buluşan Mete sert ve düzgün bir vuruşla topu köşeden ağlara yollayarak skoru 3-0 yapan golü attı.

63. dakikada bu kez Chibuzor ceza alanının dışında topla buluştuğu anda kaleye baktı ve düzgün bir vuruş yaparak topu filelere gönderince skor da 4-0 oldu.

74. dakikada Mete bir kez daha ceza yayı içinden sert vurunca top filelerle giiti ve skoru 5-0 yapan golü attı.

81. dakikada Yenicami’den H.Turan Cihangir ceza alanında topla buluştu, yerden ve isabetli vurarak takımı adına tek golü atınca maç da Yenicami 1  Cihangir 5 olarak sona erdi.

A-2 gençler maçını Yenicami 3-0 kazandı. 

Diyalog

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.