1. HABERLER

  2. MAGAZİN

  3. Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan...
Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan...

Yok artık! Arda Turan ile Aslıhan...

Kabak tadı verdi!

A+A-

Aslıhan Doğan ile Arda Turan ilişkisi kabak tadı verdi! Geçen ay sosyetik aşkıyla ayrıldığını açıklayan Arda, önceki hafta yeniden barıştığı Doğan’la İspanya’da buluştu.

Barcelonalı çapkın futbolcu Arda Turan'la sosyetik güzel Aslıhan Doğan'ın ilişkisi yalancı çoban hikayesine döndü. Yaklaşık 3 yıl boyunca bir dargın bir barışık yaşadıkları aşkı geçtiğimiz ay biten ikili, "Ayrıldık" dese de magazin kulislerinde konuşulanlara göre işin aslı hiç de göründüğü gibi değil. Doğan'la ayrıldığını İnstagram'ın hikaye bölümünde yaptığı paylaşımla duyuran Arda Turan'ın adı hemen ardından Özge Ulusoy'la anılmıştı.
 
YENİDEN BARIŞTILAR!
 
Turan ve Ulusoy cephesinden bu iddialara bir yanıt gelmezken Aslıhan Doğan'ın da eski aşkı dünyaca ünlü tasarımcı Elie Saab'ın oğlu Celio Saab'a geri döndüğü öne sürüldü. Magazin gündemine bomba gibi düşen bu iki iddia günlerce konuşuldu. Herkes Aslıhan'la Arda'nın aşk hayatında olup bitenlere anlam vermeye çalışırken ikilinin yakın çevresinden alınan bilgilere göre aşkın devam ettiği öğrenildi.
 
UTANIP SAKLIYORLAR...
 
İddiaya göre çapkın futbolcuyla evlenme şartıyla barışan sosyetik güzelin ünlü futbolcunun evlilik tarihini sürekli ertelemesi nedeniyle ilişki bitti. Bir anlık sinirle ayrılık kararı alan ikili, öfkesi dinince birbirlerinden kopamadıklarını anladı ve gizli gizli İspanya'da görüşmeye başladı. İlişkileri boyunca defalarca kez ayrılıp barışan ünlü

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.