1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yönetim Sabri'ye Resti Çekti..
Yönetim Sabri'ye Resti Çekti..

Yönetim Sabri'ye Resti Çekti..

Yönetim Sabri'ye Resti Çekti..

A+A-

Düne kadar 14 kez 11’de yer alan sağ bekin mukavelesi 1 maç daha oynasa 1 yıl uzayacaktı. Yönetim, Sabri’nin menajerini çağırıp “Bu madde silinmezse bir daha oynatmayız” deyince opsiyon iptal edildi

G.SARAY’DA son birkaç haftadır yoğun gündem durulmak bilmiyor. Sarı-kırmızılı camiada dünün en önemli konusu ise Sabri Sarıoğlu’nun sözleşmesine yapılan müdahale oldu. Umut Bulut’un mukavelesine eklenen ‘Belirli sayıda maçta oynaması halinde sözleşmesi otomatik olarak uzar’ maddesi 18 Haziran 2015’te Sabri’nin uzatılan sözleşmesine de eklenmişti.
 
UMUT’UN anlaşmasının bu madde nedeniyle uzamasından sonra yaptığı açıklamalar Hamza Hamzaoğlu’nun gönderilmesi gibi çok önemli olaylara neden olurken taraftar da hatırlanacağı gibi tepki doluydu. Bunu göz önünde bulunduran yönetim, önceki gün Sabri’nin menajerini kulüp binasına çağırdı.
 
KAP’A BİLDİRİLDİ
 
18 Haziran’da yapılan 1+1 yıllık anlaşmaya göre Sabri bu sezon 15 resmi maça ilk 11’de çıkarsa ya da 20 maçta oynarsa +1 yıllık opsiyon devreye girecekti. Bursa maçı öncesi 2015-16’da 14 kez 11’de yer alan 31 yaşındaki tecrübeli sağ bekin menajeri perşembe akşamı görüşme odasına alındı.
OPSİYON maddesinin sözleşmeden kaldırılmasını isteyen sarı-kırmızılı idareciler son derece kesin bir ifadeyle “Bu maddeyi iptal edelim. Sabri yıllardır bu kulüpte. Eğer bu sezon iyi oynarsa biz zaten seve seve uzatırız sözleşmesini. Ancak sırf bu madde yüzünden sözleşmeyi uzatmak istemiyoruz. Eğer maddenin kaldırılmasını istemezseniz bir daha oynatmayız ve sezon sonu yollar ayrılır” diyerek isteklerini sundu.
 
BUNUN üzerine Sabri ile konuşan menajerin onay alması üzerine tecrübeli oyuncu ile imzalanan sözleşmedeki opsiyon maddesinin kaldırılmasına karar verildi ve bu karar KAP’a bildirildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.