1. HABERLER

  2. TEKNOLOJİ-BİLİM

  3. YouTube iOS ve Android sürümleri için bomba özellik
YouTube iOS ve Android sürümleri için bomba özellik

YouTube iOS ve Android sürümleri için bomba özellik

YouTube iOS ve Android sürümleri için bomba özellik

A+A-

YouTube iOS ve Android kullanıcılarına yenilikler sunmaya devam ediyor. Geçtiğimiz saatlerde popüler video servisinin resmi Twitter hesabı üzerinden, önümüzdeki günlerde kullanıcıların huzuruna çıkacak olan özellik gün yüzüne çıkartıldı.

Popüler video platformunun Twitter hesabı üzerinden paylaşılan bilgilere göre, artık kullanıcılar ana sayfa üzerinde dolaşırken, videolar otomatik olarak ön izleme yapabilecek.

Yeni özellik sayesinde platform üzerindeki videoların etkileşimini daha üst seviyeye çıkartacak olan YouTube, oldukça kullanışlı bir özelliği kullanıcılara sunmuş olacak.

Bunun haricinde ise ana sayfa üzerinden videolara girmeden önce ufak bir ön izleme yapmamıza olanak sağlayacak olan bu yeni özelliğin sessiz bir şekilde çalıştığı da özellikle belirtiliyor.

Videoları sessiz bir şekilde ana sayfa üzerinden ön izleme yapmamıza olanak sağlayacak olan sosyal medya platformunun, söz konusu sessiz videolarında altyazı kullanacağını da görmekteyiz. Önümüzdeki hafta tüm dünyadaki kullanıcılar için kullanıma sunulacağı açıklanan ön izleme özelliğin hem iOS ve Android kullanıcıları için otomatik olarak etkinleştirileceği de belirtildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.