1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 1 MİLYON KKTC'YE ÇIKTI, O İSE TEK RAKAM İLE KAYBEDEN...
1 MİLYON KKTC'YE ÇIKTI, O İSE TEK RAKAM  İLE KAYBEDEN...

1 MİLYON KKTC'YE ÇIKTI, O İSE TEK RAKAM İLE KAYBEDEN...

Tek rakamla kaçan miyon...

A+A-

Milli Piyango’nun 9 Mayıs 2014 tarihli çekilişinde KKTC’de bir kişi milyoner oldu. 1 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti Canben Büfe adına satış yapan piyangocu Hasan Sağol sattı. Devlet Piyangosu 2012 Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 500 bin TL’lik büyük ikramiye ile 26 Mart 2014 çekilişinde 150 bin TL’lik büyük ikramiye yine Sağol’un sattığı bilete çıkmıştı

1 MİLYONU TEK RAKAM İLE KAYBETTİ:

1 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği 514623 numaralı bileti bir başkasına satan piyangocu Hasan Sağol, 514523 numaralı bileti de kendisi satın aldı. Milyoner olma şansını tek rakam ile kaybeden piyangocu Sağol, bu durumu “Şans meleğinin şanssızlığı” olarak yorumladı

Türkiye Milli Piyango’nun önceki akşam yapılan çekilişinde 2 milyon TL’lik büyük ikramiyeyi KKTC ile Trabzon paylaştı. Büyük ikramiye, KKTC ve Trabzon’a satılan yarım bilete çıktı.

KKTC’de büyük ikramiyenin çıktığı yarım bileti, ülkenin “şans meleği” piyangocu Hasan Sağol sattı.
Lefkoşa’da faaliyet gösteren Canben Büfe adına satış yapan piyangocu Hasan Sağol’un sattığı biletlere, üç yılda üç büyük ikramiye çıktı.

Devlet Piyangosu 2012 Yılbaşı Özel Çekilişi’nde 500 bin TL’lik büyük ikramiye ile 26 Mart 2014 çekilişinde 150 bin TL’lik büyük ikramiye yine Hasan Sağol’un sattığı bilete çıkmıştı.

Şans kapıdan döndü

1 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği 514623 numaralı bileti bir başkasına satan piyangocu Hasan Sağol, aynı seriden 514523 numaralı bileti de kendisi satın aldı. Milyoner olma şansını tek rakam ile kaybeden piyangocu Sağol, bu durumu “Şans meleğinin şanssızlığı” olarak yorumladı.

Sağol, “Büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti sattıktan sonra içimden bir de kendim için bilet almak geldi ve aynı seriden bir bilet de ben aldım. Çekiliş gerçekleştirildi ve büyük ikramiye Trabzon ile KKTC’de satılan biletlere isabet etti. KKTC’deki büyük ikramiyenin benim sattığım bilete çıktığını görünce çok heyecanlandım. Sonrasında büyük bir hayal kırıklığı yaşadım. Büyük ikramiye 514623 numaralı yarım bilete isabet etti, benim kendim için aldığım biletin numarası ise 514523. Kısacası milyonerliği tek rakamla kaybettim. Fakat üzüntüm uzun sürmedi. Şans meleğinin şansı kendini bulmadıysa da bir başkasını buldu. Her şeye rağmen, bir kişinin belki de onunla birlikte birçok kişinin hayallerini gerçekleştirmesine vesile olduğum için mutluyum” diye konuştu.

Şansını kendi eli ile başkasına verdi

Hasan Sağol’un Havadis’e verdiği bilgiye göre,  1 milyon TL’lik büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti satın alan kişi, dün bir sosyal paylaşım sitesinde trajikomik bir bilgi paylaştı. Söz konusu kişi, büyük ikramiyenin isabet ettiği bileti, çekilişten kısa bir süre önce bir başkasına sattı. Şans bu ya milyonlarca kişi arasında 1 milyon o bilete çıktı.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.