1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA ÜÇ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!
14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA ÜÇ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

14 YAŞINDAKİ ÇOCUKLA ÜÇ KEZ CİNSEL İLİŞKİYE GİRDİ!

14 yaşındaki kız arkadaşı...

A+A-

 

14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği iddiasıyla tutuklanan genç kendini savundu.

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Haspolat köyünde kendisinden 6 yaş küçük 14 yaşındaki kız arkadaşı ile cinsel ilişkiye girdiği tespit edilen Mehmet Terkan polis tarafından gözaltına alındı.

Hakkında cinsel tecavüz ve çocuklara karşı cinsel istismar suçlarından dolayı soruşturma başlatılan Mehmet Terkan Dün Lefkoşa’da, tutuklama talebiyle mahkemeye çıkarıldı. Tutuklama talebi ile gerçekleştirilen duruşmada zanlının Temmuz-Ağustos 2014 tarihlerinde 14 yaşındaki kız arkadaşının rızası ile cinsel ilişkiye girdiği belirtildi.

3 KEZ İLİŞKİYE GİRMİŞLER

Zanlının üç kez kız arkadaşı ile ilişkiye girerek cinsel tecavüz ve çocuklara karşı cinsel istismar suçlarını işlediğini ve gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, genç kızın doktor kontrolünden geçirildiğini ve yeniden adli uzmana götürüleceğini belirterek 2 gün tutuklu kalmasını talep etti.

Mahkeme zanlının 2 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi. Mahkemede söz hakkı alan zanlı, olayın 14 yaşındaki kızın gönül rızasıyla gerçekleştiğini savundu.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.