1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. "15. ULUSLARARASI THALASSEMİA VE AİLELERİ KONFERANSI"
"15. ULUSLARARASI THALASSEMİA VE AİLELERİ KONFERANSI"

"15. ULUSLARARASI THALASSEMİA VE AİLELERİ KONFERANSI"

Thalassaemia Derneği üyeleri, Uluslararası Thalassaemia Federasyonu’nun düzenlediği, “15. Uluslararası Thalassemia ve Aileleri Konferansı”na katılacak

A+A-

Thalassaemia Derneği üyeleri, Uluslararası Thalassaemia Federasyonu’nun düzenlediği, “15. Uluslararası Thalassemia ve Aileleri Konferansı”na katılacak.

Dernekten yapılan açıklamaya göre, 20-23 Ekim tarihinde Birleşik Arab Emirliklerinin Abu Dhabi şehrinde gerçekleşecek konferansa, Thalassaemia Merkezi doktoru Dr. Beğüm Sadıkoğlu, Dr Gülsen Bozkurt, Thalassaemia derneği başkanı,  yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyelerinden oluşan bir ekip katılacak.

Açıklamaya göre, Uluslararası Thalassaemia Federasyonu, konferans programında, “hasta ve aileleri” bölümünde derneğe ilk kez yer verdi.

Dernek Başkanı Ahmet Varoğlu, konferansta, “Thalassaemia’da Psikolojik Olarak Başa Çıkma” konulu bir sunum yaparak, Thalassaemia’da sosyal ve psikolojik sorunların aşılmasını anlatacak.

Konferansta, Dr Begüm Sadıkoğlu da, Thalassaemialılara tedavi de uygulanan yenilikleri anlatmak üzere bir toplantı gerçekleştirecek.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.