1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 15 YAŞINDAKİ FERHAT'IN SON SÖZLERİ...
15 YAŞINDAKİ FERHAT'IN SON SÖZLERİ...

15 YAŞINDAKİ FERHAT'IN SON SÖZLERİ...

Böyle olmamalıydı...

A+A-

Aslen Dipkarpazlı olduğu öğrenilen Yeşilköy sakini 15 yaşındaki Ferhat Bağlar, henüz hayatın baharında iken ailesine ve arkadaşlarına veda etti.

Okulu yarıda bırakan ve işsizlik sıkıntısı çeken Bağlar’ın, annesi ile tartıştıktan bir süre sonar ortadan kaybolduğu, daha sonar kendi yaşamına kıydığı bildirildi. Bağlar, bu yanlış hareketinden bir gün önce sosyal paylaşım sitesinde mesaj vermiş “Yanlış insanlarla, yanlış zamanda tanıştım” demişti.

Ferhat Bağlar’ın bu hareketi ailesinin yanı sıra arkadaşlarını ve Yeşilköy sakinlerini çok üzdü. Her ne sebeple olursa olsun, bu tür tercihlere yönelmenin, geride kalanlara büyük acılar çektirdiğini anlatan köy sakinleri “kurtulacağını düşünerek bunu yapanlar, çok sevdiklerini söyledikleri insanları perişan ediyorlar” dedi.

 

Yetkililere uyarı

Yeşilköy sakinleri dün yaşanan bu acı olay sonrasında, işsiz gençlerde ‘Bali’ kullanımının yaygınlaştığına dikkat çekerek, yetkililerin bu konuda araştırma yapmasını ve önlem almalarını istedi.

Özellikle kırsal bölgelerde parasal sorunların gittikçe arttığını belirten köy sakinleri “birileri bu bölgelerle ilgilenmeli, işsizliğe care üretecek projeler hayata geçirilmelidir”şeklinde konuştu.

DİYALOG

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.