1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 16 GÜN POLİS HÜCRESİNDE KALDILAR!
16 GÜN POLİS HÜCRESİNDE KALDILAR!

16 GÜN POLİS HÜCRESİNDE KALDILAR!

Çalıştıkları marketten para çaldıkları öne sürülen iki kasiyer 16 gün sonra serbest

A+A-

Çalıştıkları marketten para çaldıkları öne sürülen iki kasiyer 16 gün sonra serbest kaldı

Kasiyer olarak çalıştıkları “Okmar Süpermarket” işyerinden para çaldıkları gerekçesi ile tutuklu bulunan B. S.(K-24) ile Z. H.(K-34 ) hakkındaki soruşturma tamamlandı. Polis hücresinde 16 gündür tutulan zanlılar dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

ŞARTLARI YERİNE GETİRDİLER

Teminat duruşmasında zanlılar hakkında başlatılan soruşturmanın tamamlandığı, KKTC vatandaşı olan zanlıların müstahdem tarafından sirkat suçundan yargılanmak üzere teminata bağlanmaları talep edildi. Mahkeme, zanlıların 5 bin TL nakit teminat yatırması, her biri için bir kefilin 50 bin TL kefalet senedi imzalamasını şart koşarak tutuksuz yargılanmalarına karar verdi. Teminat şartlarını yerine getiren zanlılar yargılanıncaya kadar
özgür kaldı.

SORUŞTURMA TAMAMLANDI

Zanlıların 2014 yılı Ocak-Mart ayları arasında kasadan geçirilen malzemelere karşılık aldıkları satış fişlerini kasadan iptal ettiği ve zanlılardan B. S’nin (K-24) 6 bin 978 TL, zanlı Z. H’nin (K-34 ) ise 8 bin 135 TL çaldığı öne sürülmüştü. Soruşturma amaçlı tutuklanan zanlılar 16 gün polis hücresinde tutulduktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.