1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 17 YAŞINDAKİ KIZ ARKADAŞINI ALARAK, KIBRIS’A KAÇTI!
17 YAŞINDAKİ KIZ ARKADAŞINI ALARAK, KIBRIS’A KAÇTI!

17 YAŞINDAKİ KIZ ARKADAŞINI ALARAK, KIBRIS’A KAÇTI!

Afrodit’in adası... Aşkları için sahtekar oldular... Kız arkadaşını da alarak Kıbrıs'a kaçtı çünkü;

A+A-

Türkiye’nin Manisa ilinde yaşayan 21 yaşındaki Volkan Aybakan, 17 yaşındaki sevgilisi S.Y. ile birlikte kaçacak yer arıyordu... Birden akıllarına Kıbrıs geldi...

Aşıklar için, Afrodit’in adasından daha uygun bir yer olamazdı...Onlar da öyle yaptı.

Sevgilisini zorla başka biriyle evlendireceklerini öğrenince ortak bir plan yaptıklarını belirten Aybakan, izlerini kaybettirmek amacıyla adaya sahte kimlikle giriş yaptıklarını itiraf etti.

İhbar üzerine yakalanan zanlılar dün Girne’de mahkeme huzuruna çıkarıldı.

Aşkları için sahtekar oldular

Duruşmada zanlıların Türkiye’deki ailelerine izlerini kaybettirmek için 16 Mayıs tarihinde Samet Güler ve Begüm Özdemir adına düzenlemiş sahte TC kimlik kartı ile Girne Turizm Limanı’ndan ülkeye giriş yaptıkları açıklandı. Polis, zanlıların gönüllü ifade vererek suçlarını kabul ettiklerini, sahte TC kimlik kartlarının emare olarak alındığını açıkladı.

İki ay sonra yaşı dolacaktı...

Polis, soruşturmanın yeni başladığını, zanlıların polise yardımcı olduğunu ve alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlıların 2 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Mahkeme zanlılar hakkında 2 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan zanlı Aybakan, “Kötü niyetimiz yoktu. Kendi kimliğimiz ile girebilirdik ancak izimizi kaybettirmek için bu yola başvurduk. Kız arkadaşımı başkası ile evlendireceklerdi. Bu yüzden kaçtık. İki ay sonra yaşını dolduracak ve evleneceğiz” dedi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.