1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 19 YAŞINDA İKİ GENÇ KIZ YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ!
19 YAŞINDA İKİ GENÇ KIZ YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ!

19 YAŞINDA İKİ GENÇ KIZ YÜREKLERİ AĞIZA GETİRDİ!

Gazimağusa’da yürekleri ağıza getiren kaza sebebi;

A+A-

Gazimağusa’da dün saat 16.00 sıralarında, aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında, kaldırım taşına çarparak takla atan aracın sürücüsü 19 yaşındaki Dilara Güleç ile aynı araçta yolcu olarak bulunan yine 19 yaşındaki Alşan Serdahoğluları yarlandı.

Ticaret Lisesi önünde gerçekleşen ve yüreklerin ağızlara geldiği kazada yaralanan iki genç kız bölgedeki duyarlı vatandaşları 112 Acil Servisi araması sonucu olay yerine gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne sevkedildi. Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve hayati tehlikesi bulunmayan kazazedeler taburcu edildi.

Bahçe kapısına çarptı

Polisten alınan bilgiye göre kaza, Dilara Güleç yönetimindeki GY 403 plakalı salon araç Üç Çakırlar Caddesinden İhsan Kılıç Sokağa hızlı ve kontrolsüz bir şekilde dönüş yaptığı sırada yolun sol tarafında bulunan kaldırıma çarptı, daha sonra Aydoğdu Atay’a ait demir bahçe kapısına çarpan araç takla atarak tavanı üzerinde durdu. Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.