1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 AYDA İYİ PARA!
2 AYDA İYİ PARA!

2 AYDA İYİ PARA!

Kefaletle serbest!

A+A-

Ahmet Uğurluşanlıtürk’ün sahtekarlıkla kiraladığı evlerden 60 bin lira kazandığı ileri sürüldü

Lefkoşa’da başka emlak şirketlerine ait olan evleri kendi sorumluluğundaymış gibi gösterip farklı kişilere kiralayan zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk hakkındaki soruşturma kısmen tamamlandı.

Zanlının, sahte kira sözleşmeleriyle kiraladığı evler karşılığında aldığı para miktarının 60 bin TL olduğu açıklandı. Soruşturma kapsamında tutuklu bulunan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Duruşmada dolandırıcılık olayının Temmuz – Eylül 2017 tarihleri arasında meydana geldiğini kaydeden polis, zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk’ün, kiralık ev sitelerine başka emlakçıların yetkisinde olan evlerin resimlerini koyarak müşteri bulduğunu ve Lapis Emlak Şirketi adı altında sahte kira sözleşmesiyle bu evleri kiraladığını söyledi.

 

Soruşturma kısmen tamamlandı

Polis, zanlı Ahmet Uğurluşanlıtürk’ün sahte kiralama sözleşmeleri ile sahtekârlıkla 60 bin TL para aldığını ifade etti. Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın kısmen tamamlandığını ve zanlının etki etme olasılığının kalmadığını belirterek teminata bağlanmasını talep etti.

Mahkeme yurt dışına çıkış yasağı ve zanlı için bir kefilin 100 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.