1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 AYLIK BEBEĞİYLE ANNE...
2 AYLIK BEBEĞİYLE ANNE...

2 AYLIK BEBEĞİYLE ANNE...

2 Aylık bebeğiyle anne....

A+A-

 

Gazimağusa’da bir apartmanın ikinci katında piknik tüpünün alev alması sonucu çıkan yangında, ev sahibinin eli yanarken, yan dairedeki 2 aylık bebek ise yoğun dumandan etkilendi

Gazimağusa’nın Baykal bölgesindeki bir apartmanın birinci katındaki bir dairede, piknik tüpünün alev alması sonucu çıkan yangın, bölge sakinlerine korku ve panik yaşattı.

Gazimağusa İtfaiye ekipleri tarafından kısa sürede kontrol altına alınan yangın sonucu, ev sahibi “Açelya” lakaplı 46 yaşındaki Hüseyin Murat Kılgın’ın eli ve kolu yandı. Yangın esnasında kapısı açık olan yan dairedeki,

2 AYLIK BEBEĞİYLE ANNE BÜYÜK KORKU YAŞADI

2 aylık Yusuf Korkmaz isimli bebek de yoğun dumandan etkilendi.

Dairenin salonunda çıkan yangında, halı, koltuk, masa ve birçok eşya yanarak kullanılmaz hale geldi.

Olay yerine gelen ambulans tarafından hastaneye kaldırılan minik bebek ve Hüseyin Murat Kılgın’ın durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Apartman, duman altında kaldı

Yangın, Gürün Sokak’taki Hakonol Apartmanı’nın birinci katındaki 3 numaralı dairede, saat 17.20 sıralarında çıktı.
Uzun süredir işsiz olan Hüseyin Murat Kılgın’ın, elektriği kesik dairesini aydınlatmak için yaktığı piknik tüpünün alev almasıyla çıkan yangın, bölgede büyük korku ve panik yaşattı.

Tüpün alev almasıyla panikleyen Hüseyin Kılgın, alevleri halıyla söndürmek isteyince alevler kısa sürede büyüdü.

Apartman sakinleri, Gazimağusa İtfaiye ekiplerini arayarak, yardım istedi. İhbarı alan Gazimağusa İtfaiye ekibi, üç aracıyla olay yerine geldi. Yangına müdahale eden ekipler, yoğun çaba sonucu, alevler içerisinde kalan daireyi tamamen yanmaktan kurtardı.

Salondaki tüm eşyaların yanarak kullanılmaz hale geldiği yangında, apartmanı yoğun bir duman kapladı.

Yoğun duman nedeniyle, apartmandan çıkış kapandı. İnsanlar, itfaiye ekiplerin yardımıyla dairelerinden tahliye edildi. Yangın sırasında, yoğun dumandan etkilenen ve birçoğu öğrenci olan toplam 11 apartman sakini,  itfaiye ekipleri yardımıyla hidrolik merdivenle tahliye edildi.

Anne: Yavruma bir şey olmasın
Yusuf bebeğin annesi, endişeyle, ambulansın gelmesini bekledi.

Komşusunu kurtardıktan sonra, yavrusunu kucağına alıp yalınayak apartmandan çıkan anne, Allah’a yavrusuna bir şey olmaması için dualar etti.
Panik içerisindeki anne, “Yusuf’um camın bak bana” diyerek, bebeğini uyanık tutmaya çalıştı. Bir taraftan da, “Açelya ablayı ben kurtardım. Çocuğumu koltuğa bıraktım, o sırada ne olduğunu bilmiyorum. Umarım Yusuf’a
bir şey olmaz. Açelya ablayı elinden tutup, dışarıya çıkarttım. Eli yanmıştı, sonra Yusuf’u aldım dışarıya çıktık” diyerek hıçkıra hıçkıra ağladı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.