1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 2 GÜN SÜRECEK “ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ” SEMİNERİ
2 GÜN SÜRECEK “ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ” SEMİNERİ

2 GÜN SÜRECEK “ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ” SEMİNERİ

Her insanın iyi bir şeyler yapıp takdir edilmek istediği...

A+A-

GÜN SÜRECEK “ETKİLİ İLETİŞİM BECERİLERİ” SEMİNERİNE 60 PERSONEL KATILIYOR

KALYONCU: “HAYAT YARIŞINDA İYİ BİR NOKTADA YER ALMANIN YOLU SÜREKLİ EĞİTİMDEN GEÇER”

PROF. DR. NADİRİ: “DAHA İYİ HİZMET İÇİN HİZMETİÇİ EĞİTİM ŞART”

Başbakan Ömer Kalyoncu, hayatın bir yarış olduğunu belirterek, iyi bir noktada yer almanın yolunun eğitimlerde sürekli yer almaktan geçtiğini söyledi.

Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) Sürekli Eğitim Merkezi,Personel Dairesi çalışanları için “Etkili İletişim Becerileri” konulu Hizmetiçi Eğitim Semineri veriyor.

2 gün sürecek seminerde UKÜ Öğretim Görevlileri Doç. Dr Ahmet Adalıer, Yard. Doç. Dr. Nalan Sınay, Yard. Doç. Dr. Emre Müezzin ve Dr. Sevilay Aslan personele eğitim verecek.

Seminerin açılışına, Başbakan Ömer Kalyoncu, UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri, Personel Dairesi Müdürü Metin Karaderi, Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Sedat Kılıç ve daire personeli katıldı.

PROF. DR. NADİRİ

UKÜ Rektörü Prof. Dr. Halil Nadiri açılışta yaptığı konuşmada, hizmetiçi eğitimin önemine dikkat çekerek, daha iyi hizmet için hizmetiçi eğitimin şart olduğunu söyledi.

UKÜ olarak hizmetiçi eğitime ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Prof. Dr. Nadiri, kişilerin gelişimi ve daha iyi hizmet için eğitimlerin önemli olduğunu kaydetti.

Etkili iletişim için 2 gün boyunca 60 personele eğitim verileceğini ifade eden Prof. Dr. Nadiri, “Daha sonra daha iyi iletişimi hizmetlerine yansıtacaklar” dedi.

Bu tür eğitimlerin devamlılığının kişilerin gelişimi açısından önemli olduğunu vurgulayan Nadiri, üniversitelerin 80 bin öğrenci ile KKTC’nin en önemli sektörlerinden biri olduğunu, 18 yıllık genç ve dinamik bir üniversite olan UKÜ’nün de çeşitli ülkelerden 11 bin öğrenciye ev sahipliği yaptığını belirtti.

Nadiri, UKÜ’nün misyonlarını da, eğitim-öğretim, araştırma-geliştirme ve topluma hizmet olarak sıraladı.

KALYONCU

Başbakan Ömer Kalyoncu da, eğitim adası olarak eğitimde mesafe katedilmesinin önemine dikkat çekti.

Her hükümet programında kamu görevlilerinin eğitiminin yer aldığına işaret eden Kalyoncu, “Ancak bu hükümet eğitimi gerçekleştirmek için önemli çaba harcayacak” dedi.

Eğitimin yaşamın parçası olduğunu dile getiren Kalyoncu, “Ne kadar eğitim alırsak yaşamdan o kadar kopmayız” ifadelerini kullandı.

Her insanın iyi bir şeyler yapıp takdir edilmek istediğini vurgulayan Kalyoncu, insanoğlunun işe yaradığını hissettikçe hayata daha çok sarıldığını kaydetti.

Vatandaşın önüne güler yüzlü işini bilerek çıkan bir kamu görevlisinin sorunun zaten yarısını çözmüş olacağını ifade eden Kalyoncu, hizmet içi eğitimin sürekli olması gerektiğini belirtti.

Kalyoncu, “Hayat bir yarış. İyi bir noktada yer almanın yolu eğitimlerde sürekli yer almaktan geçer” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.